ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2017 | 18:31

με ενα παραπονο

ρε παιδια οταν ακουω stone roses και Happy mondays και γενικα χορευτικη ηλεκτρονικη /εναλλακτικη 90ς μουσικηζηλευω τους αγγλους και ζηλευω τα 90ςτοσο fun στοιχειο ,τοσο γκρουβα ,τοσο γαματες κιθαρες ,μπασογραμμεςκαι γενικα η ολη αλτερνατιβ κουλτουρα του τοτε(οπως και εγχωρια οι στερεο νοβα πχ ) μου φαινεται πολυ καλυτερη απο την ελλαδα του 2017τωρα ειναι μοδα τα κλαρινοέντεχνα , η παραδοση , η σοβαροφανεια κλπ το να εισαι μπον βιβερ μαρξιστης με κλαρινιστικο κουρεματο να παιζεις βαρετα σουινγκ και να κανεις διασκευες σε τραγουδια που παιζουν στην υγεια μας ρε παιδιαεσεις τι προτιματε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε κάθε εποχή βγαίνουν διαμαντάκια...Ήμουν έφηβη στα 90s και τα έχω αδυναμία,αλλά μη νομίζεις ότι τότε ακούγαμε μόνο αριστουργήματα...Πόσοι νομίζεις άκουγαν τότε στέρεο νόβα;Περισσότεροι από αυτούς που άκουγαν Τριαντάφυλλο και Άντζυ Σαμίου;Κάθε εποχή βγάζει μουσική και ο καθένας επιλέγει αυτό που γουστάρει...ΥΓ. Παίξε και λίγο Primal Scream,το "Loaded" για παράδειγμα...ταιριάζει γάντι μετά τους Happy Mondays... :)
Scroll to top icon