ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2017 | 11:20

Μετανιώνω

Μετανιώνω που τότε στα 17 μου δεν άκουσα τους γονείς μου και δεν πήγα τελικά να σπουδάσω στο Μεσολόγγι. Τώρα είμαι 28 με μια καλή δουλειά όμως χωρίς πτυχίο και με ένα μέλλον αβέβαιο.Νιώθω μειονεκτικά. Ο αδερφός μου τώρα θα δώσει πανελλήνιες και του λέω να μη κάνει τα ίδια λάθη με μένα. Γιατί ήμουν τόσο ανόητη? Χρειάζεται το αναθεματισμένο το χαρτί! Χρειάζεται!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ποτε δεν ειναι αργα,η επιμορφωση εξαλλου δεν σταματαει ποτε..ξερω γυναικες με οικογενεια και παιδια να διαβαζουν και να πηγαινουν στην σχολη τους και να τα προλαβαινουν ολα..δεν σε πηραν τα χρονιαΕξαλλου οσο μεγαλυτερος εισαι τοσο πιο ωριμη αποφαση παιρνεις για το τι θες να γινεις πραγματικα.
Μπορείς να ξαναδώσεις πανελλήνιες και να συνδυάσεις σπουδές με δουλειά. Τιποτα δε χάθηκε, πολλοί εργαζόμενοι δουλεύουν παράλληλα. Δες αν σε βολεύει με τα ωράρια της δουλειάς, δες αν σε ενδιαφέρει κάποια σχολή χωρίς εργαστήρια (για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη εφόσον δουλεύεις), δε χρειάζεται να τελειώσεις στα 4 χρόνια, ας πάρει λίγο παραπάνω. Δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι.
Scroll to top icon