ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 05:45

.

Ειμαι 24 και ειναι 56(Παρακαλω μην αρχισετε να με βριζετε γιαυτο) Τον αγαπαω και με αγαπει πολυ. Ειμαστε μαζι σχεδον 1.5 χρονο τωρα. Δεν εχουμε γενικα εντονα προβληματα στην σχεση μας με εξαιρεση αυτα που εχει καθε ζευχαρι. Ενα ομως ζητημα το οποιο με απασχολει τον τελευταιο καιρο ειναι το θεμα σεξ. Γενικα απο παντα μου ειχε πει οτι μπορει να κανουμε κατι τα σαββατοκυριακα μονο γιατι τον κουραζει μεσα στην εβδομαδα. Συμβιβαστηκα με αυτο γιατι με συνεδεαν εντονα συναισθηματα μαυτον τον ανθρωπο. Το θεμα ειναι ομως οτι τον τελευταιο καιρο κανιυμε κατι 2 το πολυ 3 φορες τον μηνα. Του μιλησα γιαυτο (και μαλιατα αρκετες φορεσ) και μου λεει πως εχω απολυτο δικιο και οτι αυτος εχει και αλλα προβληματα. Το κατανοω ολο αυτο, ομως και γω απο την πλευρα μου το εχω τοσο πολυ αναγκη που δεν μπορω να το παραβλεψω. Σε μια συζητηση μας τελευταια εριξα στο τραπεζι την κουβεντα για χωρισμο(κατι που δεν το θελω βεβαια) για να δω την αντιδραση του και εκεινος αρχισε να μου λεει οτι με αγαπαει πολυ και ειμαι πολυ σημαντικη γιαυτον και οτι δεν θςλει να χωρισουμε. Αραγε ολο αυτο θα μας φθειρει με τον καιρο?
19
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι τοσα σχολια αυτη η εξομολογηση; οτι δε ειναι συμβατο με τα κοινωνικα προτυπα αμεσως να το σχολιασουμε, κραξουμε κ.λ.π. Ο φασισμος της συγχρονης κοινωνιας. Παμε ολοταχως για μεσαιωνα. Η σχεση ενος ατομου με εναν μεγαλυτερο του μπορει να προερχεται απο χιλιους λογους, και ερωτα ακομα. Ποιο ειναι το προβλημα των ανθρωπων τωρα τελευταια;
Αμαν πια με την ξινίλα επειδή η μικρή τα έφτιαξε με (πολύ) μεγαλύτερο της....Καλό μου κορίτσι, ο,τι του συμβαίνει είναι φυσιολογικό λόγω ηλικίας. Καταλαβαίνω ότι κάτι σε γεμίζει (ή σε γέμιζε) συναισθηματικά με τον κύριο, αλλά στο θέμα σεξ και συντροφικότητα από εδώ και πέρα έχει μόνο κατηφόρα. Δεν είμαι αντίθετος στις σχέσεις με (έστω τόση) χρόνια διαφορά, αλλά εδώ τα προβλήματα είναι πρακτικά.Νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσεις για τη συνέχεια της σχέσης σας, όχι γιατί εδώ τα κορίτσια το βρίσκουν εμετικό ("μπλιαχ, καλέ, με τον μπαμπά σου;") αλλά γιατί αυτά που θες στην ηλικία σου δε μπορεί να στα δώσει έτσι όπως τα θες.
Πραγματικα ευτυχως που υπαρχει και καποιος που αντιμετωπιζει εντελως διαφορετικα το θεμα. Δυστυχως και γω μετα απο πολυ σκεψη εχω αρχισει να καταληγω σαυτο που λες. Σευχαριστω για το σχολιο σου.
Kι εγώ την ίδια ακριβώς άποψη με τον Fabinas έχω κι είμαι γυναίκα. Η ποπ ψυχολογία "με τον μπαμπά σου" κάποια στιγμή πρέπει να πάψει. Μια χαρά σχέση μπορεί να έχεις με το μπαμπά σου! Δεν ανάγονται όλα στην παιδική μας ηλικία. Ξεπεράστηκε αυτός ο φροϋδικός μύθος. (αλλά τα ποπ περιοδικά δεν το έχουν μυριστεί ακόμα)Τιπ: μπορεί να σε ικανοποιεί χωρίς να έχει ο ίδιος στύση. ;) Πες του το.
Με αφορμή το σχόλιό σου Καραβάν' (οτι μπορεί να την ικανοποιήσει αν θέλει) θα απαντήσω και στη Λιλλού εδώ κάτω, να μη γράφω σε 10 σημεία.Η κοπέλα είναι ενήλικη, μπορεί να τα φτιάξει και με λείψανο αν γουστάρει, δε μας πέφτει λόγος.Αυτό που μου έκανε εντύπωση (και υποψία για τρολάρισμα) είναι οτι δεν μπορείς να είσαι με τον μεσήλικα και να αναρωτιέσαι γιατί δεν κάνεις σεξ όσο θα'θελες, και το αποκορύφωμα: αν θα φτιάξει με τον καιρό. Δηλαδή δουλευόμαστε.Και πες οτι το πιστεύουμε οτι δεν καταλαβαίνεις οτι 1+1=2. Αυτός πώς την είδε; Οτι θα έχει το μπουμπούκι και θα την αφήνει να βράζει στο ζουμί της;Τελοσπάντων κάποια πράγματα είναι αυτον9ητα, δεν έχει ενδιαφέρον να τα συζητάμε.'Ομως το νεαρό της ηλικίας συνοδεύεται αναγκαστικά και με χαμηλές απαιτήσεις ως προς την ποιότητα, πράγμα που ωριμάζοντας και αποκτώντας εμπειρίες μεταβάλλεται.
Kι εγώ είχα στο νου μου την πιθανότητα τρολλαρίσματος αλλά έχει άλλο νόημα να γράψουμε δυό πράγματα. Αντίθετα από όσα λες Λεμόνι η μεγάλη ηλικία δεν σημαίνει απαραίτητα απουσία ποιότητας. Επειδή το καλό σεξ δεν είναι απλώς εξαντλητικό κομπρεσσέρ που συνήθως είναι αυτό που κάνει ένας ντούρος 20άρης. Κάποιες έμπειρες γυναίκες το θέλουν το κομπρεσσέρ (και μπορεί αν είναι ΟΚ αν η γυναίκα ξέρει τι κάνει) αλλά πάρα πολλές δεν μπορούν να τελειώσουν έτσι. Θέλουν κι άλλα πράγματα: προκαταρκτικά-αιδοιλειχία-δακτυλοπιέσεις κλπ. για να μην πιάσω και τα διάφορα toys και τα πιο φετιχιστικά και το αποτελειώσουμε το θέμα. ;)Επομένως μπορεί ωραιότατα μια γυναίκα να τελειώνει επανειλλημένα και μάλιστα ποιοτικά με κάποιον μεγάλο αρκεί1.ο μεγάλος να είναι καλός εραστής με φαντασία και γνώση2.να μην εξισώνει την ποιότητα με το ανελέητο σφυροκόπημαΓια να μην αναφέρω ότι πάρα πολλές γυναίκες καταθέτουν μαρτυρίες προβλημάτων ανεπαρκούς στύσης των νέων (μια γενιά ανατεθραμμένη με σκληρή τσόντα brazzers ΔΕΝ μπορεί να ερεθιστεί με την μέση γυναίκα στο κρεβάτι και στο λέω με θέση κι άποψη) καθώς και απουσίας όρεξης και διάθεσης ή αντικατάστασης του live με webcam girls και robotic sex κλπ. Δεν λέω ότι η πραγματικότητα αντιβαίνει την φύση αλλά ζούμε σε μια κομβική συγκυρία πιστεύω που θα καθορίσει τελείως άλλες σεξουαλικές πραγματικότητες. Το μέλλον το βλέπουμε ήδη εδώ. Στο τέλος είναι θέμα σύγκλισης και συμφωνίας των θέλω των δύο μερών του ζευγαριού. Και γι'αυτό αξίζει να σχολιαστεί η εξομολόγηση ακόμα κι αν δεν είναι αληθινή.
Δεν είχα κατά νου όλα αυτά που αναφέρεις για το θέμα της ποιότητας. 'Ισα-ίσα που τα θεωρώ αυτονόητα.Απλά μου χτυπάει κάπως το να είναι μια νέα κοπέλα μαζί με κάποιον επειδή "της στάθηκε σε μια δύσκολη κατάσταση". Το έχω ακούσει κι άλλες φορές, το έλεγα κι εγώ σε πιο μικρή ηλικία, γιατί έτσι με είχαν μάθει. Να εκτιμώ όσο δεν πάει αυτόν που είναι δίπλα μου στα άσχημα. 'Ομως... με τα πολλά κατάλαβα οτι αυτός μπορεί να είναι εκεί για δικό του όφελος και ειδικά αν έχει τα μέσα και τον τρόπο (σε αυτή την περίπτωση ηλικία/εμπειρία/ωριμότητα) δεν του κοστίζει και πολύ να κουνήσει το δαχτυλάκι του, ενώ εσύ από τη θέση σου να νομίζεις οτι κίνησε γη και ουρανό.Το πήγα μακριά, το ξέρω. Απλά είμαι κάπως καχύποπτη με άτομα που κάνουν τέτοιες επιλογές. Επίσης οκ στα δύσκολα, όμως στα όμορφα χαίρεται μαζί της; Μπορεί να προσφέρει σε αυτή την κατεύθυνση, να συμβαδίσουν έστω;Δεν ξέρω αν γίνεται με τόση διαφορά.
Λεμονιομολογώ οτι το σενάριο το έχω δει παιγμένο στον κυκλο μου. Η κοπέλα εκεί εκτίμησε εξαιρετικά κάτι που εκείνος έκανε για την πατέρα της. Ή σχέση χτίστηκε πάνω στην ευγνωμοσύνη. Κι υτ εξαργυρωθηκε. Όμως σαμπως όλες οι σχέσεις δεν έχουν ανταλλάγματα κάποιας μορφής; Είναι σχεδόν αδύνατο να διαχωριστεί το εγώ μας. Πάντως θα συμφώνησω για αυτό που λες για τις χαρές μας! Κα σίγουρα θα συμβαδίζουν δυσκολότερα. Εξαρτάται κι από τον άνθρωπο. Άλλοι είναι κωτσονατοι στα 56 κι αλλοι ραμολι στα 30. Όπως άλλοι ώριμοι στα 25 κι άλλοι γαϊδούρι έφηβοι στα 40. ;)
Fabinas υπαρχουν και κατι μπλε χαπακια που κανουν μαγικα ξερεις. Τικριμα που δε μπορεις εσυ να τα παρεις...Ελεος με τη βλακεια που σας δερνει. Ο αντρας ξερουμε πιστευω ολες εκτος αυτες με υπαρκτο νοητικο προβλημα οτι μπορει να ειναι ακμαιος και ντουρος και στα 70, κατι που του δινει χαρα και ζωη. Μηπως μιλας για εμας τις γυναικες οτι αρχιζει η κατηφορα μετα τα 60; Αν ναι να σε ενημερωσω οτι στις περισσοτερες ξεκιναει απο πολυ νωριτερα κατι που το βλεπεις και εξω.
Κοίτα να δεις. Θα συμφωνήσω με αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί αλλά καταλαβαίνω και πως κάποιος μπορεί να βρεθεί σε τέτοια θέση. Δεν ελέγχουμε πάντα ποιον θέλουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι ωριμότητα. Σου μιλάω εκ πείρας έχοντας βιώσει κάτι αντίστοιχο με τελείως διαφορετικές συνθήκες βέβαια λόγω διαφορετικού φύλου. έχω ανοιχτό μαιηλ αν θες στείλε μνμ να τα πούμε.
Να το καταλάβω,προσπερνώντας την αρχική εμετίλα που προκαλεί όλη αυτή η περιγραφή, ότι ο γερο-μπισμπίκης σε βλέπει σαν ξερολούκουμο,εσύ τι του βρίσκεις όμως;Αλήθεια τώρα.
Τι δουλειά έχεις ένα νέο φρέσκο κορίτσι με κάποιον που σε περνά 32 ολόκληρα χρόνια και θεωρείται πατέρας σου ηλικιακά; Οι γονείς σου το ξέρουν; Μα και ελεύθερος να είναι ο πενηνταεξάρης, είναι πολύ μεγάλος για σένα, έχετε χάσμα γενεών. Εννοείται πως σε ''αγαπάει'' αφού σε βλέπει ως λαχταριστό λουκούμι. Χάθηκε κάποιος για την ηλικία σου πια;
έγραψα σχόλιο και καταλάθος βγήκε σε άλλη εξομολόγηση οπότε το λέω κι εδώ. Αρκετά τέτοια ποστ σαν αυτό τον τελευταίο καιρό και μάλιστα χρονιάρες μέρες. Τι να σου πω κορίτσι μου. Αυτές οι επιλογές είναι βάρο/αντίβαρο. Το αντίβαρο το βιώνεις λοιπόν και βασίζεται στην επιλογή σου. Εκεί είναι το θέμα όχι στον σύντροφο.
'Ασε μας κουκλίτσα μου, ποιον καιρό; Θα περιμένεις να φτάσει 70 για να βγάλεις τα στατιστικά σου πόσες φορές το κάνετε κι αν άξιζε η μουρμούρα;Ηθελέστα και παθέστα.Αλήθεια, είναι σίγουρα ελεύθερος ή τις καθημερινές εκτελεί συζυγικά καθήκοντα;
Εσυ Λεμονι οταν με το καλο παντρευοσουν τον μαλακα που εκανε τη μαλακια να ειναι μεγαλυτερος σου σκοπευεις να τον κερατωνεις με τεκνα επειδη δε θα του σηκωνεται; Για πες μας, εχει ενδιαφερον
Scroll to top icon