ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 15:05

Δεν κανουν ετσι οι φιλες...

Ειμαστε φιλες απο τα βρεφικα μας χρονια κυριολεκτικα.Εχουμε περασει απιστευτες στιγμες μαζι και την αγαπω, αλλα τον τελευταιο καιρο με κανει να αισθανομαι πολυ ασχημα...Με μειωνει συνεχως και προσπαθει να μου δειξει ποσο πιο καλη ειναι... Προχθες της λεω οτι με δυσκολευει η σχολη και απλα μου λεει δεν ανηκεις σε αυτην την σχολη και οτι περασα αδικα γιατι παπαγαλιζα(ασχολιαστο!), ενω μου τονιζει μονιμως οτι η δικη της ειναι πολυ δυσκολοτερη... Ακολουθει κακια! Ειμαι στους ηλεκτρολογους μηχανικους και μηχανικους υπολογιστων και αυτη σπουδαζει αισθητικη... Δε θελω να μειωσω κανεναν συνανθρωπο μου, αλλα δεν πιστευω οτι μπορεις να συγκρινεις αυτες τις σχολες σαν πεδιο δυσκολιας
8
 
 
 
 
σχόλια
Ε όχι και δυσκολότερη η αισθητική από τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Μην τρελαθούμε κιόλας. Χρειάζεται απίστευτη εξυπνάδα για να φτιάξεις νύχια. Στις πανελλήνιες υπάρχει παπαγαλία σε όλες τις κατευθύνσεις ως προς το θεωρητικό κομμάτι. Ως προς το πρακτικό, όπως είναι οι ασκήσεις σε μαθηματικά, φυσική κλπ, δεν υπάρχει παπαγαλία. Θα σου πρότεινα να τη βάλεις στη θέση της και να ξεκόψεις.
Άτομα που μας μειώνουν για να νιώσουν εκείνοι καλά είναι αυτά που αποφεύγουμε. Ξέκοψε. Να μάθεις να επιλέγεις άτομα που να ξέρουν την αξία τους και προς Θεού να μην είναι ανταγωνιστικά προς πάσα κατεύθυνση. Οι άνθρωποι που κοιτάνε να 'ναι καλοί σ' αυτό που κάνουν χωρίς να νιώθουν ότι θα χαθεί η αξία τους επειδή κάποιος άλλος είναι καλός σε αυτό που κάνουν είναι πολύ ωραίοι. Υ.Γ. Περίμενε να σου πει πόσο πολύ την πιέζεις και την ανταγωνίζεσαι ή να μάθεις από άλλη πηγή ότι τα λέει.
Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Η άποψή μου είναι ότι σπανια υπάρχει γυναικεία φιλία για τον λόγο ότη τη γυναίκα, ως πολύ πρακτικό ον, τη δένει το συμφέρον με τις άλλες γυναίκες.Φυσικά αυτό ισχύει και στους άντρες. Όχι ως επί το πλείστον, όμως. Και μη μου πεις ότι επειδή το κοινό της LIFO είναι κυρίως γυναικείο, για το λόγο αυτό έχουμε αρκετές εξομολογήσεις απο γυναίκες για φίλες ενώ ελάχιστες (ως καθόλου) από άντρες.
Δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου... Θα ήθελα όμως μια διερεύνηση στο τι εννοείς:« Η άποψή μου είναι ότι σπανια υπάρχει γυναικεία φιλία για τον λόγο ότη τη γυναίκα, ως πολύ πρακτικό ον, τη δένει το συμφέρον με τις άλλες γυναίκες.»Υ.Γ.Συμπεράσματα από τις εξομολογήσεις δεν βγάζω σε τόσο γενικευμένο βαθμό.
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Προσωπικά δεν ξέρω κανένα που παπαγάλισε μαθηματικά, φυσική, χημεία κτλ για να μπει σε αυτή τη σχολή. Ξέρω παπαγάλους που μπήκαν στη νομική, ιστορικό, κα.Την έχει φάει η ζήλεια τη φίλη σου. Και αν σε ζηλεύει για κάτι που κέρδισες με την αξία σου και με σκληρή δουλειά, πάντα θα σε ζηλεύει. Εγώ στη θέση σου θα έκανα παρέα αλλά θα μουν προσεκτική σχετικά με το τι της εκμυστηρεύομαι. Δεν κάνουν έτσι οι φίλες...
Μαθηματικά, προγραμματισμός και παπαγάλος;Υπάρχει και το άλλο με το τοτό. Αν και το παραπάνω ανέκδοτο είναι ever κορυφαίο. Επίσης να αναφέρω πως εσύ είσαι λίγο μπερδεμένη, αυτό εκπέμπεις πατάει και βγάζει τις δικές της ανασφάλειες. Επίσης να αναφέρω πως αν ότι αισθάνεσαι, δεν έλεγες στη φίλη, σε ποιν θα τα έλεγες. Πρέπει να τα συζητήσεις μαζί της. Όμως πρώτα, εκτίμησε τον αγώνα και την προσπάθεια που έχεις κάνει για να είσαι εκεί που είσαι.
Scroll to top icon