ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 02:54

Ειμαι αντρας κι ερωτεύτηκα

..Κούρδο μετανάστη. Τον γνώρισα σε μια πλατεία στην Αθήνα..συστηθηκαμε ως φίλοι, εγώ του είπα ότι είμαι γκέι κι αυτός ότι είναι στρέιτ, όμως μετά που πήγαμε μια βόλτα με παρέα και μιλήσαμε για σεξ, φάνηκε να ερεθιστηκε και μου την έπεσε..οπότε πήγαμε σπίτι του κι έγινε το μοιραίο..Είναι γλυκό παιδί 23 χρονών αλλά παρολο που ανταποκρίνεται, έχει κι αλλα στο μυαλό του..όπως να παντρευτεί μια συγκεκριμένη κοπέλα από χώρα που ναι κοντινή στη δική του.. που την ξέρει μόνο εξ αποστάσεως και δεν την έχει δει ποτέ..μιλάνε κάθε μέρα με τις ώρες..παρόλα αυτά, αυτός πάει με άλλες γυναικες ιερόδουλες για σεξ..όπως πάει και με άντρες για το σεξ, δωρεάν.. πίστευα πως είναι γκέι ασυνείδητος, γιατί πάει με πολλούς άντρες, αλλά ίσως και να το κάνει μόνο για το εύκολο σεξ, και παράλληλα να μην πάει με κοπέλες δωρεάν, γιατί έχει την μακρινή "γυναίκα" του να μιλάει με τις ώρες, οπότε ίσως είναι εκεί, σ αυτήν συναισθηματικά και ετσι δεν την απατά (!!!...)Παράλληλα είναι το πιο όμορφο πλάσμα που χω γνωρίσει και πολύ χαρούμενος και ξεχωριστός..Έτσι έχω κολλήσει, αλλά και ταλαιπωρούμαι, διότι μου λέει ότι είμαι ο καλύτερος φίλος του, πράγμα που το ξεχνάει μόλις ερεθιστεί, και το ξαναθυμαται αμέσως μετά..εγώ από την άλλη, φουλ ερωτευμένος. Αυτός ερωτευμένος 2 τετράωρα τη βδομάδα, τόσο καβλώνει μαζί μου, κ ύστερα "είμαστε φιλαράκια, τι είναι αυτά που κάνεις"..σρεσάρεται με τις αγκαλιτσες, κλονίζεται με τα φιλιά, παρότι κάπου κάπου τα επιθυμεί, αλλά μετά φαίνεται να χει τόνους ενοχές και νιώθει άσχημα..Ως σκέτος "κωλομπαρας" δε φαίνεται να χει τόνους ενοχές, αλλά αισθητά λιγότερες. Προφυλάξεις πέρνουμε.Είναι περίεργο, τον ακούω να μου λέει πόσο του αρέσουν οι γυναίκες, και ταυτόχρονα όταν περνάει κάποιος άντρας ωραίος βλέπω το μάτι του να γυρίζει ανάποδα από την επιθυμία..όμως μια επιθυμία που δεν φαίνεται να την παραδέχεται παρά μόνο όταν θέλει σεξ, οπότε ξεπερνά τις αναστολές οσότου εκτονωθεί.Όλα αυτά για μένα ήταν πρωτόγνωρα, δεν είχα εμπειρία από την σεξουαλική συμπεριφορά αυτών των φυλών..Βοήθεια!!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Προφανως και ο κουρδος σε γλενταει..περναει καλα μαζι σου,και με ποσους αλλους και αλλες αλλα ετοιμαζεται και για γαμο με μια που δεν εχει γνωρισει ποτε αππ κοντα! Η υποθεση ειναι φως φαναρι,σε εκμεταλλευεται για τις καυλες του και εσυ ενδιδεις..οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο καλυτερα..καλη τυχη:)
Ναι σωστά, αλλά αφού είναι αμοιβαίος ο σεξουαλικός πόθος, κι ο εξομολ. με αυτή την έννοια τον γλενταει, και του αρέσει και πάρα πολύ. Άρα η "χρησιμοποίηση" είναι αμοιβαία. Το μόνο που διαφέρει είναι ότι ο εξομολ. είναι ερωτευμένος ενώ ο άλλος δεν είναι, οπότε ο εξομολ. βασανίζεται!
Ζητάς βοήθεια ε; Κάτσε τώρα γιατί το θέμα το παίζουμε όλοι εδώ στα δάχτυλα.Από που να ξεκινήσω; Από το ότι ερωτεύτηκες κουρδο μετανάστη;Από το ότι έχει σχέση με γυναίκα που δεν την έχει δει; Από το ότι δεν θέλει, αλλά το κάνει σαν τρελός; Από το ότι πάει παράλληλα με ότι περπατάει; gay, ιερόδουλες κτλ κτλΑπό και το άλλο! Ήταν προτογνωρα τα παραπάνω για εσένα!!Τι να λέμε τώρα. Καθημερινότητα σε εμάς. Μας δουλεύεις.
Scroll to top icon