ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2017 | 13:55

Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ

Λοιπόν το δικό μου θέμα μπορεί να σας φανεί περίεργο ή και να με κράξετε, αλλά θέλω να ακούσω πραγματικά τη γνώμη σας όποια και αν είναι αυτή. Είμαι 29 ετών και είμαι πολύ όμορφη αντικειμενικά κοπέλα. Είμαι ενδιαφέρουσα, μορφωμένη και με πολύ χιούμορ. Γενικά θα μπορούσα να έχω το "πακέτο" για έναν άντρα. Όμως πάντα κάτι πάει στραβά. Η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολλά χρόνια σχέση με ένα παιδί που αγαπάω πολύ, αλλά δεν είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του τελευταία. Εκείνος με λατρεύει και έχει μείνει μαζί μου παρά τα "βασανιστήρια" που κατά καιρούς του έχω δημιουργήσει. Επειδή είμαι πολύ σεξουαλικό άτομο έχω μπει αρκετές φορές στον πειρασμό να απατήσω το αγόρι μου. Όλες αυτές τις φορές οι άντρες ήταν εκείνοι που με προσέγγισαν πρώτοι. Ήταν όλοι πολύ εμφανήσιμοι και ήταν πολύ καλοί στο σεξ. Άντρες περιζήτητοι γενικά. Το καλό σεξ μπορεί να μου πάρει τα μυαλά για ένα διάστημα και έτσι με κάποιους από αυτούς ένιωσα ενθουσιασμένη και ήθελα να έχουμε και επόμενες συναντήσεις. Όμως ενώ εκείνοι έκαναν σαν τρελοί για να πάνε μαζί μου και έδειχναν ότι ευχαριστήθηκαν πολύ το σεξ μας, ύστερα εξαφανίζονταν. Ξέχασα να αναφέρω βέβαια πως όλοι γνώριζαν ότι έχω σοβαρή σχέση εξ αρχής.Εκεί που ξεκινάω κάθε φορά να αισθάνομαι κάτι παραπάνω για τον άλλον εκείνος φεύγει. Ούτε δεύτερη φορά δεν πήγαν οι περισσότεροι μαζί μου. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εφόσον δεν έχω απαιτήσεις από αυτούς γιατί με παρατάνε?Εγώ θα ήθελα να έχω μια καλή σεξουαλική σχέση μαζί του χωρίς να ζητάω κάτι παραπάνω. Τι πιστεύετε ότι φταίει? Το ότι έχω σχέση και το ξέρουν? Ότι είμαι σεξουαλικά ανοιχτόμυαλη και αυτό τρομάζει τους άντρες?Το ότι δείχνω αυτά που αισθάνομαι?Οτι πάω μαζί τους κατευθείαν? Δεν ξέρω τι φταίει.Αν δεν γινόταν αυτό κάθε φορά ίσως να είχα πάρει την επιβεβαίωση που έχω ανάγκη και να μην πήγαινα με τον έναν και με τον άλλον. Αλλά τώρα μετά από τόσες απορρίψεις νομίζω πως προσπαθώ να βρω αυτόν τον οποίο θα με ερωτευτεί τρελά ώστε να διορθώσω την εικόνα που έχω για μένα ότι δεν αξίζω. Δυστυχώς δεν μπορεί το άτομο αυτό να είναι ο σύντροφος μου γιατί από ότι φαίνεται εκείνον τον θεωρώ δεδομένο και έτσι δεν μου δίνει πιά επιβεβαίωση.
15
 
 
 
 
σχόλια
Θα το βάλω δίπλα λοιπόν! Kαλή ιδέα. Εγώ δεν θεωρώ ότι είμαι faux ξερόλα. Ξέρω πράγματι πολλά. Αν με γνώριζες θα το ήξερες κι εσύ και δεν θα πετιόσουν να πεις την παρόλα σου :)
Δεν κατάλαβα κάτι, ψάχνεις να κάνεις παράλληλη σχέση; Γιατί έτσι όπως τα λες, δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση. Όμορφη λες ότι είσαι, οι άντρες σου την πέφτουν και κάνετε σεξ, οπότε what's your problem;Άσε, θα σου πω εγώ. Ούτε σεξουαλικά ανοιχτόμυαλη είσαι, ούτε κουλ. Θέλεις πρώτα να βρεις τον επόμενο και μετά να αφήσεις τον νυν. Σου έχω ένα τιπ βέβαια: οι άντρες δεν είναι βλαμμένοι, ούτε σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι, όπως πολλοί νομίζουν. Βλέπουν που το πας και κόβουν λάσπη! Αλήθεια εύχομαι να είσαι τρολ και ας σου απάντησα σοβαρά.
Όταν και τα δύο είδη νοημοσύνης που διαθέτει ένα ανθρώπινο ον βρίσκονται στα Τάρταρα, τότε σώφρον είναι η περίπτωσή του να παραμένει ασχολίαστη. Όπως λεν και στο χωριό μου, I'm rendered speechless. Να φταίει το χειμ. ηλιοστάσιο μήπως; Ή παίζει τίποτα ανάδρομο;
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ''Είμαι 29 ετών και είμαι πολύ όμορφη αντικειμενικά κοπέλα. Είμαι ενδιαφέρουσα, μορφωμένη και με πολύ χιούμορ. Γενικά θα μπορούσα να έχω το "πακέτο" για έναν άντρα ''. Το καλό σεξ μπορεί να μου πάρει τα μυαλά για ένα διάστημα και έτσι με κάποιους από αυτούς ένιωσα ενθουσιασμένη και ήθελα να έχουμε και επόμενες συναντήσεις. Όμως ενώ εκείνοι έκαναν σαν τρελοί για να πάνε μαζί μου και έδειχναν ότι ευχαριστήθηκαν πολύ το σεξ μας, ύστερα εξαφανίζονταν. Ξέχασα να αναφέρω βέβαια πως όλοι γνώριζαν ότι έχω σοβαρή σχέση εξ αρχής. Η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολλά χρόνια σχέση με ένα παιδί που αγαπάω πολύ, αλλά δεν είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του τελευταία.''ΑΠΑΝΤΗΣΗΕίσαι 29 και όντως δεν αντιλέγω ότι είσαι έτσι όπως τα γράφεις εδώ ( όμορφη κτλ ), αλλά είσαι άπιστη στη σχέση σου, φέρεσαι επιπόλαια και ανώριμα και καταβάθος δεν αγαπάς και δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό. Στηρίζεσαι στην ομορφιά σου που μπορείς να σαγηνεύσεις άντρες και για αυτό έρχονται για να περάσουν μαζί σου καλά στο κρεβάτι και μετά να σε πετάξουν ως στυμμένη λεμονόκουπα. Παίρνουν αυτό που θέλουν απλά και εξαφανίζονται, μετά μπορείς χωρίς συνείδηση να επιστρέφεις κάθε φορά στο ''σοβαρό΄΄ δεσμό σου. Όχι, μη λες ότι τον αγαπάς το σύντροφό σου γιατί αυτό δεν ισχύει. Όταν αγαπάμε δεν ξενοκοιτάμε και δεν ξενοπηδάμε. Είμαστε πιστοί και αν πραγματικά δεν νιώθουμε αισθήματα πλέον για το σύντροφό μας, ή το προσπαθούμε ή αν δεν δουλέψει το διαλύουμε και κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αλήθεια, ο σύντροφός σου γνωρίζει τα κατορθώματά σου; Αν όχι, εσένα θα σου άρεσε να σου κάνει τα ίδια; Αν ναι, τότε λυπάμαι αλλά πρόκειται για βούρλο που υπομένει τα κέρατα. Εκεί η επιστήμη δεν θα σηκώσει μόνο τα χέρια ψηλά αλλά και τα πόδια για να σου κάνει συμπαράσταση.
Με συγχωρείς, τους λες πως έχεις "σοβαρή σχέση", που κρατά πολλά χρόνια μάλιστα, πως αγαπάς πολύ τον φίλο σου και είσαι σχεδόν ερωτευμένη μαζί του, ενώ παράλληλα κάνεις σεξ με τον έναν και με τον άλλον, δίχως δισταγμούς και καθυστερήσεις απ' ό,τι κατάλαβα, και περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά; Περιμένεις να σε σεβαστούν; Όντως τώρα; ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα σε απορρίπτουν, αφού βέβαια έχουν πάρει πρώτα αυτό που θέλουν από σένα.Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ μετά τη δεύτερη-τρίτη φορά που θα βρεθώ με κάποια, αρχίζω και αισθάνομαι πράγματα. Κι αν μυριστώ πως μιά μέρα θα με πατήσει κάτω σαν τη κατσαρίδα φτύνοντας δίπλα στο πτώμα μου, αποχωρώ χωρίς πολλά πολλά.Εάν τα κάνεις αυτά στο φίλο σου, που "αγαπάς πολύ", φαντάσου τι είσαι ικανή να κάνεις σε μένα. Σύνελθε.
Θα σου πω γιατι φεύγουν οι άντρες. Είναι σεξουαλικά ανώριμοι κ δν ειναι σε θεση να εκτιμήσουν αυτη που εισαι με αποτελεσμα να σε τσουβαλιαζουν με τυπικες διαδικασίες. Σε θέλουν για την "ευκολία" κ οχι για αυτα που εισαι. Τώρα άντε κ μου αρεσεις,πως θα συνεχισω να σε διεκδικώ όταν εισαι σε σχεση ;πως θα σε κανω δικη μου;πως θα σε κυνηγήσω ; κ μαλιστα πως οταν θα εκτιμω αυτη που είσαι ;
Ποιος θα την παρει σοβαρα...Οταν η ιδια ειναι ασοβαρη..Αλλα φταιμε και μεις..Ειναι σε σχεση..οχι ρε φιλε δεν την πηδας..! Τοσες ελευθερες και αλλες τοσες που μπορεις να πληρωσεις..
Αυτο θελει να πει. Οτι την βλέπουν μόνο για ευκολο γ@μισι. Το να θέλεις να κάνεις έρωτα δν προϋποθέτει σχέση. Εχει να κάνει για μια μοναδική στιγμη που δίνεσαι. Κατα την γνωμη μου η κοπέλα γνωριζει τι κάνει αλλα οι υπόλοιποι δν ξέρουν. Δν ξερω αν αυτο που κάνει ειναι σωστό ή λάθος ουτε με νοιάζει .
Τι να πρωτοσχολιάσεις σε μια τέτοια εξομολόγηση? Το ότι έχεις έναν άνθρωπο που σε λατρεύει κα ιτον έχεις κάνει κερατά? Το ότι ξενερώνεις που σε έχουν για ένα βράδυ και σε πετάνε αφού εσύ τους έχεις πει στην ουσία "ναι τέτοια είμαι πετάχτε με?"Το ότι αντί να αφήσεις αυτόν τον άνθρωπο που λες "αγόρι σου" να βρει την υγειά του με καμία πιστή κοπέλα που να τον αγαπά πραγματικά κάθεσαι και κλέγεσαι γιατί τα ξενοπηδήματα σου δε σε κρατάνε για την καβάτζα τους? Μάλλον κανά τρολλ θα είσαι. Αν δεν είσαι η μόνη λέξη που μου έρχεται είναι "κρίμα". Κρίμα γιατί μετά από κάτι τέτοιες λένε όλοι οι άντρες πως οι γυναίκες είναι π.......ες.
Scroll to top icon