ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2017 | 17:50

Βοηθεια!!!

Καλησπερα, σημερα ηταν η πρωτη μερα της περιοδου μου και ηρθα σε επαφη με τον φιλο μου χωρις να χρησιμοποιήσουμε προφυλαξεις..υπαρχει περιπρωση να ειμαι εγκυος? Σκεφτομαι το χαπι της επομενης μερας αλλα εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο για τον οργανισμο..βοηθεια εχω αγχωθει!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Aν έχεις νορμάλ κύκλο (25-30 μέρες) και δεν παίρνεις συνήθως αντισυλληπτικά ώστε να έχεις μπερδέψει το ρυθμό δεν μπορεί να έχεις μείνει έγκυος σε πρακτικό επίπεδο (μην πεταχτείτε τώρα και θεωρητικολογήσετε οι πιο ξεπεταγμένες ότι γίνεται. Γίνεται σε περιόδους που έρχονται σε υπερβολικά μικρό χρονικό διάστημα). Ηρέμησε κι άσε το χάπι της επόμενης μέρας.
Να μην πεταχτώ να της πω ότι περιμένει τρίδυμα; Μου κόβετε τη φόρα εδώ μέσα! :Ρ Υ.Γ. Αυτό το πάθος που δεν σας αφήνει να κάνετε μια έρευνα πριν κάνετε σεξ και μετά μπαίνετε στο ίντερνετ σε μη ειδικεύομενες σελίδες( το ότι έπεσε σε άτομο με γνώσεις-δηλαδή στην άνωθεν σχολιάστρια, την κάνει απλά τυχερή) για να ρωτήσετε γεμάτοι αγωνία μηηηηπως να σας προβληματίσει; (Φιλικά)
Το υστερόγραφό σου είναι όλο το ζουμί. Πες τα επειδή πρέπει να ειπωθούν σχετικά με την σεξουαλική εκπαίδευση. Μαθαίνουμε για το συνημίτονο και την εφαπτομένη και για το αν τα εγκαίνια της αγιάς Σοφιάς έγιναν το 537μΧ ή το 538μΧ ξέρω γω και δεν διδασκόμαστε (και δεν ψάχνουμε να εκπαιδευτούμε σχετικά με) καίρια ζητήματα που θα καθορίσουν την ζωή μας. Ντροπή απλά.
Καλά, γενικότερα η εκπαίδευση θέλει μια νέα ανακατεύθυνση και να μάθουμε πρακτικά και πρακτικά ζητήματα. Βέβαια κι αυτά που μαθαίνουμε-είμαι πολύ υπέρ του να έχουμε και κάποιες γενικές γνώσεις έστω και εκλαϊκευμένες πάνω σε όλους τους τομείς - θέλουν κάποια σύνδεση με την πραγματικότητα που βιώνουμε. Απλά όπως γίνονται τα μαθήματα, αν δεν κάνεις δική σου προσωπική έρευνα δεν μαθαίνεις κάτι όπως πρέπει κι όπως έχει αξία. Π.χ. Πολύ θα ήθελα η σύγχρονη έστω ιστορία να διδασκόταν πολύ πιο περιεκτικά σε 2-3 έτη σαν μάθημα γενικής. Έχω πολλά ιστορικά κενά γενικά, αλλά κι εγώ όπως κι άλλα παιδιά θα κατανοούσαμε λίγο καλύτερα την σημερινή κατάσταση χωρίς να πρέπει να πέσουμε οι πιο πολλοί θύματα παραπληροφόρησης. Υ.Γ. Αν γράφαμε Έκθεση, θα ήμουν εκτός θέματος. Σόρρυ εξ. για την κατάχρηση χώρου.
Α, ρε Ανία, μόλις διάβασα την εξομολόγηση μπήκα για να γράψω ότι είναι επιστημονικά διαπιστωμένο ότι την πρώτη ημέρα της περιόδου κάνεις τρίδυμα...
Άνευ βιωματικής εκπαίδευσης ακόμα κι η σύγχρονη ιστορία θα πήγαινε άπατη...Θέλει ολικό review το πράγμα. Φιλανδία ίσως. ΒΤW η ιστορία στην Ελλάδα είναι ναρκοπέδιο. Γι'αυτό δεν την διδασκόμαστε κι έχουμε μείνει στον Παπαρηγόπουλο και άντε ξώφαλτσα μέχρι τον B'Παγκόσμιο.
Scroll to top icon