ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2017 | 01:21

Ο πρωην και η επικοινωνια

Χωρισαμε με τον πρωην μου πριν απο 2 εβδομαδες υστερα απο δικη του πρωτοβουλια. Ημασταν μαζι 2.5 χρονια.Μου ειπε να γνωστα "ο,τι χρειαστεις ειμαι εδω,θα σε νοιαζομαι παντα κλπ". Απο τοτε εχει τυχει να μιλησουμε ειτε επειδη εχουμε καποια πραγματα να διευθετησουμε, ειτε επειδη εστειλα εγω για να ρωτησω κατι ασχετο(αλλα στην ουσια για να πιασω κουβεντα). Αυτος παντα προθυμος και να βρεθουμε και να μιλησουμε και να μου απαντησει.Ειχαμε πει οτι καλο ειναι να μη μιλαμε για να ξεκοψουμε αλλα εγω δε το τηρησα και αυτος δε το εκοβε. Η συζητηση πηγαινει απο αυτον και στο σεξουαλικο και ειναι τοσο χειριστικος που παντα καταληγει " ε αμα δε θες να μιλαμε γι'αυτο,αστο,δε πειραζει" και εγω απο τον φοβο μου μη πει " καλα ενταξει καληνυχτα ας μη ξαναμιλησουμε" υποκυπτω και εχουμε βρεθει 1-2 φορες χωρις προθεση επανασυνδεσης απο την πλευρα του. Τι να κανω; ξερω οτι με βρισκει αδυναμη και με εκμεταλλευεται εφοσον δε θελει επανασυνδεση. Αν πω δε θελω σεξ, ρισκαρω να τον χασω( εντελως). Ζω με ημιμετρα. Τον θελω δικο μου. Γιατι λοιπον ανεξαρτητα απο το σεξ,μου μιλαει κανονικα; δε με κοβει να παει παρακατω; ή μολις κοψω το σεξ,θα κοψει και αυτο; Μηπως το " αν δε θες να συζηταμε ή να κανουμε σεξ δε πειραζει το σεβομαι,παμε απλα για καφε ", ειναι μουφα; Θα μου πεις δοκιμασε και θα δεις. Φοβαμαι ρε παιδια. Τι ειχα τι εχασα βεβαια... αλλα... πωπω.. τι βλημα ειμαι. Μονη μου τα γραφω,τα διαβαζω και αυτοβριζομαι
6
 
 
 
 
σχόλια
Είναι γαμάτο να έχεις και επικοινωνία πέρα από σεξ. Πληροφοριακά , κι οι άντρες άνθρωποι είναι που έχουν ανάγκη κι αυτοί επικοινωνία στα μέτρα τους. Αυτό που κάνουν πολλοί κι ίσως αντί να το ψέγουμε να δούμε το έξυπνο σκέλος είναι ότι δεν δεσμεύονται για να τα έχουν έτσι απλά κι ούτε ζουν για να δεσμευτούν. Δεν λέω να καταπιέσεις τις ανάγκες σου, αλλλα να μην υπερτιμάς έναν άντρα που έμπρακτα σε υποτιμάει. Γιατί διεκδικεί έμμεσα αυτά που θέλει και προσωπικά εμένα μου τη δίνει αυτό: δεν λέει σταράτα και ξηγημένα τι θέλει και τι δίνει άσχετα με το πόσο εμφανή είναι μεν. Εσένα δεν σ' ενοχλεί όταν διεκδικούν πράγματα από 'σενα με χειριστικό τρόπο; Υ.Γ. Η αξία σου κοπελιά προσδιορίζεται από το ποιον σου.τη δική σου καλή/κακή/δίκαιη/άδικη συμπεριφορά και τα έργα σου. Όχι από τη γνώμη του οποιουδήποτε για σένα ή την ενασχόλησή του μαζί του. Μη δίνεις τέτοια εξουσία πάνω σου (δεν ξέρω αν το κάνεις μ' αυτόν) σε άτομα που ξεκάθαρα δεν ενδιαφέρονται για σένα.
Η υπόθεση όχι. Η εξ. όμως ίσως το 'χει ανάγκη για να πάρει μπρος. Δεν συνειδητοποιούμε όλοι όλα τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Οκ, δεν λέω ότι είναι καλό ή σωστό ή έστω ότι έπεσα μέσα. Απλά καμιά φορά χρειαζόμαστε στρογγύλεμα και ανάλυση προς την σωστή κατεύθυνση. Ίσως κρίνω εξ'ιδιών βέβαια. :) Καλές γιορτές να έχουμε φίλτατε.
Και κάποιες άλλες φορές χρειάζεται ''ράπισμα'' μπας και κάποιος αντιληφθεί αυτό για το οποίο εθελοτυφλεί. Προτιμώ αυτή την εκδοχή κατά κανόνα, τη βρίσκω πιο αποτελεσματική.Καλές γιορτές πάντα με υγεία.
Δηλαδή ρε παιδιά τα είχατε ένα εύλογο χρονικό διαστημα " πάντα θα σε νοιαζεται" αλλά σε χρησιμοποιεί για τις κ@@@@ς του οπότε θυμάται.τωρα τι να πω,πως τα ξεφτιλιζουν όλα κάποιοι άνθρωποι δεν θα το καταλάβω ποτέ.δεν σε κόβει να πάει παρακάτω γιατί αυτή η κατάσταση του έρχεται εύκολη.μην μένεις κολλημένη,γιατί θα νιώσεις 2 φορές προδωμενη όταν βρει την επόμενη και δεν ασχοληθεί ξανά μαζί σου.στο λέω με κάθε καλή πρόθεση,δεν αξίζει να αναλωθείς άλλο.
Scroll to top icon