ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2017 | 18:32

Νιωθω....

Νιωθω πολυ πιεσμενη...Το αγορι μου θελει να κανουμε σεξ απο πισω...Οι γονεις μου ειναι προκατειλλημενοι μ αυτην τη σχεση που εχω...Βεβαια μετα απο πολλες συζητησεις δειχνουν καπως σαν να το εχουν καταλαβει πως ειμαστε καλα και ειμαι χαρουμενη κ ευτυχισμενη...Με τις φιλες μου εχω απομακρυνθει...Δεν εχω κανεναν...παραμονο το αγορι μου...Αν δεν ειχα και αυτον τι θα εκανα?
5
 
 
 
 
σχόλια
1.Αν εσείς δε θέλετε, το αγόρι να πάει να πλύνει τα πόδια του.2.Οι γονείς ανησυχούν κι αυτή είναι η δουλειά τους. Στο χέρι σας είναι να υποστηρίξετε τις επιλογές σας σθεναρά -αν είστε απολύτως βέβαιη γι' αυτές.3.Η πραγματική φιλία είναι ευλογία ζωής και αποτελεί την πιο άξια σταθερά της. Αυτήν την φυλάμε σαν τα μάτια μας. Οι λοιπές ας πάνε καλιά τους.4.Να στηρίζεστε σε αυτούς που αγαπάτε, αλλά κυρίως στον εαυτό σας. Αξίζει κι αυτός την αγάπη κι εκτίμησή σας.
Scroll to top icon