ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2017 | 02:03

Πκατωνικός έρωτας....

Γίνεται να είσαι ερωτευμένη με κάποιον που δεν έχεις συναντήσει πότε; Να μιλάτε καθημερινά με τις ώρες και να νιώθεις πως ταιριάζετε πλήρως δίχως να έχεις δει τα μάτια του από κοντά, χωρίς να τον έχεις αγγίξει καααν;;;Νιώθω οτι ζω σε μια παράνοια, αλλά μου αρέσει.......
6
 
 
 
 
σχόλια
Γίνεται,αλλά είναι ένας λειψός έρωτας.Ένας ουσιαστικός έρωτας για να υπάρξει,χρειάζεται και τα υπόλοιπα.Πρώτα απ' όλα την ίδια την παρουσία του ατόμου,να τον δεις απο κοντά,να μιλήσετε,να δεις αν σε ελκύει,αν σου κάνουν κλικ αυτά που πρεσβεύει.Να υπάρχει μια πραγματική επικοινωνία γενικότερα,αλλιώς απλά εξιδανικεύεις όσα ακούς και διαβάζεις περισσότερο απο όσο πρέπει.Άν υπάρξει συνέχεια στην επικοινωνία σας,η τωρινή κατάσταση μελλοντικά δεν θα σου αρκεί.
Ναι, γίνεται να είσαι ερωτευμένη με ένα άτομο που δεν έχεις συναντήσει.Με μία διαφοροποίηση. Είσαι ερωτευμένη με την εικόνα και την εντύπωση που έχεις για το άτομο αυτό. Είναι πάρα πολύ πιθανό να μη ταυτίζονται με το πραγματικό άτομο που θα συναντήσεις. Μιλώντας από εμπειρία σου ζητώ να προσέξεις, καθώς πολλά μπορεί να ανατραπούν όταν γνωριστείτε και αν προχωρήσετε.
Eπειδή "αρχή σοφίας επίσκεψις ονομάτων" καλό είναι να επανεπισκεπτόμαστε τις έννοιες και τους ορισμούς όταν εκφραζόμαστε ώστε να είμαστε όλοι "στην ίδια σελίδα" που λένε και στην Εσπερία. Πλατωνικός έρωτας λοιπόν (κακοχωνεμένη έννοια όσο κι ο Ρομαντισμός) για όσους θέλουν να ξέρουν τι σημαίνει (κι όχι όσα νομίζουν ότι σημαίνει):http://enfo.gr/ar2907Κατά τ'αλλα ισχύουν όσα λένε οι προλαλήσαντες.
Ήθελα να ήξερα όλοι εσείς που διαφωνείτε μπορείτε να παραθέσετε το επακριβές χωρίο του Πλάτωνα που αντικρούει αυτό που αναφέρω; Για να μην ομιλούμε με πορδές αλλά με τεκμήρια.
Εχεις γοητευθει για πολλους λογους αλλα κυριως επειδη δεν τον ξερεις.. Αυτο,συνηθως,το παθαινουμε στις αρχες ολοι κ ξεκιναμε σχεσεις εθελοτυφλωντας.(Ποσω δε μαλλον εσυ που δεν ζεις την καθημερινοτητα του)Αργοτερα καταλαβαινουμε οτι τελικα δεν ταιριαζαμε κ τοσο αλλα προσπαθουμε να σωσουμε τη σχεση λογω ανασφαλειας/συνηθειας/εγωισμου κ.ο.κ.Τελος παντων ας μην ειμαι κ ξινη μερα που ειναι..Ευχομαι να ταιριαζετε οντως κ να σας βγει ομορφα το νταραβερι..
Scroll to top icon