ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2017 | 15:51

Η μοναξιά μέσα στη οικογένεια

Κάθεσαι στο οικογενειακό τραπέζι μαζί κ με φίλους της οικογένειας, μιλάτε ,γελάτε και κάπως αναφέρουν το θέμα της ομοφυλοφιλίας , ακούς τις απόψεις τους κ των γονέων σου , τότε νιώθεις ακόμα παραπάνω τη μοναξιά μέσα στην οικογένεια σου , σε πιάνει η καρδιά σου κ θες να πεις φωναχτά πως είμαι κοπέλα κ έχω κοπέλα που με φροντίζει ,με αγαπάει , με κάνει να γελάω ,να χαμογελάω ,μου μαγειρεύει λιχουδιές ,μου κλέβει τα ρούχα μου αλλά γνωρίζεις τις συνέπειες αν αναφέρεις το παραμικρό κ κλείνεσαι στον ευατο σου ... αν η ομοφυλοφιλία για αυτούς είναι αμαρτία τοτε ναι είμαι αμαρτωλή κ ας πάω στη κόλαση επειδή αγαπάω
5
 
 
 
 
σχόλια
κορίτσι μου, είσαι τυχερή που έχεις το κορίτσι σου σε μία εποχή που οι περισσότεροι είναι μόνοι, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κριτικάρει τι κάνετε στο κρεβάτι σας, κι αν το καλοσκεφτείς κανένας άνθρωπος γκει ή στρείτ δεν έχει τις ίδιες προτιμήσεις με κάποιον άλλο. Και κάτι ακόμα μιας κι αναφέρονται στην αμαρτία ο καλός χριστούλης έλεγε "Μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε" Καλές γιορτές :)
Χρόνια πολλά γλυκιά μου να είσαι ευγνώμων που έχεις ένα τόσο καλό ταίρι!!Δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους παρά μόνον τον εαυτό σου...Ζήσε το τώρα με επίγνωση κ μη ξεχνάς οτι αυτοί οι γονείς δημιούργησαν εσένα ;-)
Γιατί είσαι τόσο κομπλεξάρα και θες την αποδοχή των δικών σου; Ζήσε τη ζωή σου ΟΠΩΣ θες, μη δίνεις αναφορά σε κανένα και να μη νοιάζεσαι για τις γνώμες των άλλων, ακόμα και της οικογένειάς σου. Είναι παράλογο να απαιτείς από ανθρώπους που η γενιά τους θεωρούσε την ομοφυλοφιλία ασθένεια να σε καταλάβουν. Μην ξεχνάς πως όλοι μας κουβαλάμε πράγματα που πήραμε από την οικογένειά μας και θέλει μεγάλη ωριμότητα για να παλέψουμε ενάντια σε αυτά και να τα ξεπεράσουμε.
Scroll to top icon