ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2017 | 15:52

Ηλίθιο πρόβλημα εξελίσεται σε μεγάλη ενόχληση..

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί έναν χρόνο. Σε όλους τους τομείς είμαστε πολύ καλά και αρκετά αγαπημένοι θα έλεγα. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι είναι κάπως τσιγγούνης.. στην αρχή δε με πείραζε τόσο γιατί ήταν σε όλους τους τομείς εντάξει και ήταν σε μικρό βαθμό η 'τσιγγουνια ' αν μπορώ να την πω έτσι , απλά τώρα τελευταία είναι κάποια συμβάντα που έχουν αρχίσει να με νευριάζουν παρά πολύ , στη γιορτή του του έκανα ένα δώρο που ενίσχυε τον εξοπλισμό του στον υπολογιστή, αυτός στη δική μου δε μου πήρε τίποτα , δώρο Χριστουγέννων του έκανα ένα κασκόλ και μια μπλούζα , αυτός και πάλι δε μου πήρε τίποτα , και το αποκορύφωμα ήταν η επέτειος μας που είχα ετοιμάσει πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα φαγητό ποτό κτλ και αυτός ήρθε πάλι με άδεια χέρια , δε λέω και εγώ είχα μόνο μια σοκολάτα αλλά ένιωσα πάρα πολύ άσχημα που καμιά φορά δε με σκέφτηκε... Η οικονομική του κατάσταση είναι πάνω κάτω ίδια με την δική μου , αν και δε με νοιάζει τι ακριβώς θα είναι το δώρο αρκεί να νιώσω πως με σκέφτηκε , ένα λουλούδι από τον κήπο που λέει ο λόγος θα μου ήταν αρκετό αλλά τίποτα.. μέχρι και να χωρίσω σκέφτηκα είναι ανυπόφορο .. τι μου προτείνετε να κάνω
6
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι περνάμε δύσκολα τέτοιες εποχές. Μα αυτόν που αγαπάς πάντα θα υπάρχει ένας τρόπος να τον κάνεις χαρούμενο. ΄Ενας άνθρωπος που είναι τσιγγούνης, από όσο μας είπες, άποψη μου ότι και συναισθηματικά θα ισχύει το ίδιο.Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά τουλάχιστον έτσι το έζησα εγώ.
Δεν είναι θέμα οικονομικής κατάστασης,ένα λουλούδι όπως λες κι εσύ θα μπορούσε να φέρει.Ή 2 πάστες όταν είχατε επέτειο.Ή κάτι πάμφθηνο από τα τζάμπο.Ή ένα μπιζού με 3-5 ευρώ.Γενικά υπάρχουν και άνθρωποι που δε το χουν με τα δώρα,αλλά θα μπορούσε να πάρει κάτι έτσι για να δείξει ότι σε σκέφτηκε.Να το καταλάβω ότι κάποιος δυσκολεύεται να δώσει πχ 50 ή 100 ευρώ για να φάει έξω ή να αγοράσει ένα ακριβό δώρο,εξάλλου οι εποχές είναι δύσκολες για όλους,αλλά δε διαθέτεις ούτε 5 ευρώ για το κορίτσι σου;Το δυσοίωνο είναι ότι δείχνει αυτά τα σημάδια από την αρχή της σχέσης,που συνήθως κανείς δείχνει τον καλύτερό του χαρακτήρα και κοιτάει και κάπως τις κοινωνικές συμβατικότητες.Φαντάσου αργότερα που νομίζει ότι έδεσε το γάιδαρό του,δε θα διαθέτει φράγκο για τίποτα.Κατ'εμέ,τσιγγουνία + αχαριστία=τα χείριστα των ελαττωμάτων.
Βγείτε ένα βράδυ για αστακούς και καραβίδες κερασμένα από σένα και την κρίσιμη στιγμή με το γκαρσόνι να ανεμίζει το μπλοκάκι πες οτι ξέχασες το πορτοφόλι σου.1) Θα σε χωρίσει εκείνος.2) Θα έχεις κάνει απόσβεση.
Scroll to top icon