ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2017 | 01:54

Απορίας άξιον

. Έχω έναν φίλο στην παρέα μου καμία 5-6 χρόνια.Αυτος είναι σχετικά πλουσιόπαιδο πόσο μάλλον στους καιρούς μας. Μεγάλωσε με τις ανέσεις τύπου 3 ήμερο στην Ελβετία για σκι . Μάρκες και τα λοιπά. Όχι ότι εγώ ( κοπέλα) ζούσα φτωχή αλλά ήμασταν πάντα μεσοαστοι. Τέλοςπαντων αυτό που παρατηρώ είναι ότι αυτός μια ζωή μας χαλάει την παρέα σε φάση κάνει ο.τι γουστάρει,διατάζει μόνο αυτός,αποφασίζει αυτός. Μιλάει παρά μα πάρα μα πάρα πολύ άσχημα πόσο μάλλον στα θηλυκά της παρέας μας. Σε εμένα έχει σουρει τα αδιανόητα με αποκορύφωμα το γελοίο ότι χθες μου είπε αν δεν θες να πιεις την Πρωτοχρονιά κάτσε σπίτι σου.Το θέμα είναι ότι αν όντως δεν πιω που δεν πίνω ποτέ εξάλλου θα μου κάνει σκηνή το να μην πω. Το παιδί είναι τέτοιας φάσης. Παλιοκακομαθημενο. Και πραγματικά τα έχω πάρει τόσο πολυ... Δεν μπορώ να καταλάβω αν και δεν θα έπρεπε να με νοιάζει . Τι φάση περνάει 6 χρόνια τώρα; Μήπως όταν ήταν μικρός οι γονείς του δεν δίναν ποτέ σημασία στις ζωγραφιές του; Μήπως δεν άκουσε ποτέ μπράβο ; Μήπως δεν πήρε την απαιτούμενη αγάπη από τους γονείς; Παιδιά τι να πω.θελω να τον κατανοήσω αλλά κάποιες τέτοιες στιγμές λέω όντως? Υπάρχει άνθρωπος τόσο Κάκος όσο αυτός; Γίνεται ? Πράγματικα η Κάκια του με πληγωνει αφάνταστα. Απορώ για το ανθρώπινο είδος . Εκτός αν είναι ένα ιδιαίτερο ανθρωπολογικό φαινόμενο .
5
 
 
 
 
σχόλια
Μα πραγματικά, αυτός είναι ο παπάρας, εσύ πληγώνεσαι; Γιατί τον έχετε φίλο, εξαρχής, ρε παιδιά; Αφού έχει το κοινό του και σας κάνει και ό,τι θέλει, γιατί να το σταματήσει;Αφού τέτοιος είναι ο χαρακτήρας του...Το θέμα είναι εσείς τι κάνετε.
Νομίζω υπερβάλλεις λίγο με το χαρακτηρισμό "υπάρχει τόσο κακός όσο αυτός", αλλά αυτά που περιγράφεις υπάρχουν και τα έχω ζήσει και εγώ. Σε άτομα που έχουν μεγαλώσει έτσι δυστυχώς έχουν μια άλλη κοσμοθεωρία που είναι πολλές φορές ενοχλητική. Έχω και εγώ ένα φίλο με πολύ μεγάλη οικονομική άνεση και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να τον αλλάξεις. Αν δεις ότι η παρέα του γίνεται ανυπόφορη, απλώς απομακρυνσου από κοντά του γιατί θα σε δηλητηριάζει.
Scroll to top icon