ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2017 | 22:51

Απωθημένο του

Όταν είχαμε σχέση είχε πει σε μια φίλη μου να βγουν για καφέ. Μου το είπε η κοπέλα. Τσακώθηκα μαζί του, τι δουλειά είχε να πάει για καφέ μαζί της αφού είχαμε σχέση. Τελικά συνέχισα μαζί του και τον παντρεύτηκα. Και...παντρεμένοι πλέον...ακόμα το μυαλό του σε εκείνη. Το σκηνικό επαναλήφθηκε ενώ πίστευα οτι είχε κλείσει το θέμα. 4 χρόνια μετα και της ξαναπροτείνει καφέ. Αυτή τη φορά το έμαθα μόνη μου. Παντρευτήκαμε και ακόμα κάνει βλακείες. Και αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι νιώθω πως έχει κόλλημα με τη συγκεκριμένη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Γενικά ομιλώντας: Καλό θα ήταν οι λέξεις όπως "απωθημένο" ή "καβάτζα" κι όλ'αυτά τα ποπ να αποφορτιστούν από τα βαρίδια εννοιών που έχουν επιφορτιστεί μέσω συζητήσεων σε παρέες και facebook. Οι λέξεις έχουν πρωταρχικές έννοιες που ξεχνιούνται σε μια υπερδραματοποίηση που τους γίνεται.Ειδικότερα: Το να πιείς έναν καφέ με έναν εκπρόσωπο του άλλου φύλου ενώ έχεις σχέση με κάποιο άλλο άτομο δεν έχει ντε και σώνει ερμηνείες γκομενίσματος. Οι ενήλικες άνθρωποι που μπορούν να έχουν έλεγχο στο βρακί τους μπορούν να το χειριστούν πιστεύω. Δεν ζούμε στην Σαουδική Αραβία άλλωστε όπου σου κρεμούν κουδούνια αν στραβοκοιτάξεις πίσω από το τσαντόρ προς άλλη κατεύθυνση. Τώρα το τι ακριβώς επιδιώκει ο ΔΙΚΟΣ σου ο άντρας...δικός σου είναι και θα έπρεπε να γνωρίζεις εσύ καλύτερα απ'όλους. Εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Στην θέση σου πάντως θα εξέταζα πάρα πολύ προσεκτικά πρώτα απ'όλα τις προθέσεις πίσω από την πληροφορία της φίλης (αν και την δεύτερη φορά το έμαθες από κείνη).
Άφησε τον να πιει έναν καφέ..μπορεί να θέλει να ρωτήσει κάτι για σένα την φίλη σου που τόσα χρόνια το κραταει μέσα του..ίσως έχει κάποια αμφιβολία και μόνο η φίλη σου θα ξέρει..μην τα βλεπεις όλα έτσι..
"τελικά συνέχισα μαζί του και τον παντρεύτηκα"Γιατί καλέ μου άνθρωπε; Καμία φορά τα σημάδια είναι κραυγαλέα όμως λόγω αδυναμίας ίσως εθελοτυφλούμε. Ως πότε; Κι όταν εν τέλει θεαθεί κανείς την αλήθεια, είναι ευκολότερο να επιρρίψει ευθύνες στον εαυτό του κι όχι στον άλλον. Διότι υπήρχαν ενδείξεις εξαρχής όμως εκείνος " επέλεξε" να τις αγνοήσει και συνεπώς φέρει ευθύνη για ο,τι επέτρεψε στον εαυτό του να υποστεί. Και για τον εαυτό μας είμαστε υπεύθυνοι εμείς.
Scroll to top icon