ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2017 | 20:59

Εγω, Εκείνος και Εκεινη

Πριν 4 χρόνια είχα σχέση με Εκεινον κράτησε 1 χρονο.. ενιωθα τοσα πολλα όμως χωρίσαμε .. Εκείνος παντρευτηκε Εκείνη 10 χρόνια μεγαλύτερη του εκείνος στα 35 και εκείνη στα 45 δεν έχουν κανει παιδιά εκεινος τα λετρευει γιατί εκείνη έχει πρόβλημα και δυστηχως οι γιατροί είπαν πριν λιγες μερες πως δεν αλλάζει κάτι και οι μονές λυσεις είναι η υιοθεσία η η παρένθετη μητέρα αλλά εχουν ξεκαθαρισει μεταξυ τους οτι δεν θα κανουν τίποτα απο αυτά γιατί είναι κλειστή η κοινωνία μας .. Οτάν χωρίσαμε δεν ειχαμε καμια επαφή Εκείνος με προσέγγισε στα δυο χρόνια γάμου του και φυσικά εγώ ανταποκριθηκα καθώς δεν επαψα ποτε να τον αγαπώ και επειδή ήμουν ελευθερη δεν ειχα κάποια δέσμευση .. Βρεθηκαμε αρκετές φορες και του ειχα ξεκαθαρισει πως δεν υπαρχει περιπτωση να του δημιουργησω κανενα προβλημα με τον γαμο του και αυτο εκανα ποτε δεν τον ενοχλουσα περιμενα απο εκεινον ..και κάποια στιγμη αποφάσισα να του μιλήσω και να του πω πως ακόμα νιώθω όπως τοτε που ημασταν μαζί και τον ρωτησα αν εκείνος νιώθει το ίδιο για μένα και μου απάντησε πως με βλέπει φιλικά .. Και τοτε σταμάτησαν όλα για εμένα ... Δεν ξαναμιλησαμε .. Τον βλέπω απλα τυχαία στον δρόμο ... Αυτό που ήθελα να ρωτησω είναι πόσες πιθανότητες πιστεύετε οτι υπαρχουν για να χωρισουν και αν χωρίσουν θα γυρίσει σε εμένα ?
6
 
 
 
 
σχόλια
εδω μεσα μπηκαμε να γραψουμε κατι που μας προβληματιζει μια οποιαδηποτε κατασταση που περναμε για να παρουμε καποιες γνωμες αν εσενα δεν σε ενδιεφερε το θεμα μπορουσες απλα να μην σχολιασεις ..
Scroll to top icon