ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2017 | 14:44

Περιοδος

Συγγνωμη αγορια, αλλα απευθυνομαι στις γυναικες της παρεας, μιας και το θεμα ειναι γυναικολογικο. Μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος στην πεμπτη δημοτικου (ποτε δεν ηταν τελειως σταθερη) , τωρα παω τριτη γυμνασιου και ενω συνηθως μου κραταει 3-4 μερες τον προηγουμενο μηνα μου κρατησε μολις μια. Και αυτον τον μηνα , ειχα αιμα απειροελαχιστο και για λιγοτερο απο μια ωρα. Την επομενη μερα , τιποτα. Πρεπει να ανησυχησω;Δεν νιωθω ανετα να μιλησω στην μητερα μου ή εστω σε καποια φιλη μου για αυτο και εχει αρχισει να με προβληματιζει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογουμενη μην είσαι χαζούλα κ μην ντρέπεσαι να μιλήσεις για την περίοδο σου. Κ εγω έχω παρα πολυ ασταθή περίοδο , ιδια περίπου με συτο που περιγράφεις. Πολλές φορές φταίει η κακή ή ελλιπής διατροφή, σε αλλαες περιπτώσεις ευθύνεται το κακό ωράριο στον ύπνο. Και βέβαια πάντα υπάρχει ενδεχόμενο ορμονικου προβλήματος που ειναι εύκολο να εντοπιστεί με εξετάσεις στον γυναικολόγο σου. Πρεπει να απευθυνθείς σε έναν γιατρο για να στα εξηγήσει καλύτερα και να ηρεμήσεις απο το άγχος. Πες το στην μαμά σου και μην ντρέπεσαι :)
Scroll to top icon