ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2018 | 01:41

Ήπια και την απάτησα

Διάβασα την εξομολόγηση του παιδιου που ειχε πιει και απατησε την κοπέλα του. Μου είχε συμβει και μένα το ίδιο. Απλά ΔΕΝ το ήθελα. Το αλκοόλ με είχε ζαλίσει. Ηταν η πρωτη φορα που απάτησα και εννοειται οτι μετα εβριζα τον εαυτο μου. Ομως εκεινη τη στιγμη, ημουνα ζαλισμενος και ειχα εντυπωσιαστει μαζι της. Παρασυρθηκα. Το καταλαβαινω το παιδι. Και εγω την αγαπουσα και την αγαπαω την κοπελα μου. Ειναι σαν να ειναι δικη μου η εξομολογηση. Ηταν μια στιγμη αδυναμιας. Για μένα ηταν σκετο σεξ, δεν σημαινε κατι, δεν υπηρχε συναισθημα. Μια εντυπωσιακη κοπελα και εγω δεν ειχα επιγνωση του τι εκανα. Εχουν περασει δυο χρονια απο τοτε. Ηταν η μοναδικη φορα που την απατησα. Δεν της το ειπα, γιατι εσεις οι γυναικες το παιρνετε αλλιως. Δεν μου ελεγε κατι αυτο που εγινε. Το μετανιωσα, ομως ειχε γινει. Ηταν σεξ κτηνωδες, σεξ μιας φορας. Και η μοναδικη φορα στα τρια χρόνια που ειμαστε μαζι. Την αγαπαω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά ομολογώ πως δεν μου αρέσει να φαίνεται ο απατημένος/η σαν το απόλυτο θύμα. Το κέρατο είναι πάρα πολύ άσχημο συμφωνώ και δεν θα ήθελα να μάθω με τίποτα πως με κεράτωσαν αλλά όλοι κάνουμε λάθη. Αν το εννοεί οτι την αγαπάει ή όχι, μόνο ο εξομολογούμενος το ξέρει. Προσωπικά για να σας είμαι ειλικρινής έχω "κερατώσει" σε σχέσεις που ήταν προβληματικές και μετά από λίγο χώρισα αλλά μπορεί κάποιος άλλος να το βλέπει λίγο διαφορετικά. Νομίζω πως δίνω μπερδεμένο μήνυμα τώρα αλλά αυτό που ήθελα να πω είναι οτι όταν κάποιος "απατάει" τείνουμε να τον σταυρώνουμε και δεν θα πρεπε να ναι έτσι, είναι ένα λάθος στο οποίο πρέπει να δίνεται ο συντελεστής βαρύτητας που του αναλογεί. Τώρα αν κάποιος κερατώνει συνέχεια τότε δεν μιλάμε για σχέση, είτε το άλλο μέλος το έχει καταλάβει και για κάποιο "σκοτεινό" λόγο το αποδέχεται, είτε δεν το καταλαβαίνει που σημαίνει οτι υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ των δύο μελών είτε χιλιομετρική είτε συναισθηματική ή το χειρότερο και τα δύο που αποτελούν μια μη υγιής κατάσταση έτσι κι αλλιώς.
Που εγινε;την ηξερες;εχετε ξαναμιλησει;αυτα μας νοιαζουν. Να μν μετανιώνεις για οτι εκανες γιατι δν γυριζει πισω ο χρονος. Να μαθαίνεις κ να προχωρας πιο σοφός.
Scroll to top icon