ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2018 | 23:43

Η κολλητή μου είναι ηλιθια

Λοιπόν είμαστε 3 κολλήσες οι δύο έλευθερες η μία δεσμευμενη εδώ και ένα χρονο( άσχετο αλλά θα εξηγήσω στη συνέχεια ). Που λέτε η κολλητή που έχει σχέση στην αρχή όλα καλά δν ήταν ότι με παραμελουσε η οτιδηποτε άλλο βγαίναμε κανονικά γελάγαμε και λέω να μια φίλη που δν σε παράταει για γκομενό. Έλα που η σχέση έφτασε στον χρόνο. . Τώρα που την είδα τα Χριστούγεννα η συμπεριφορά της έχει αλλάξει πάρα πολύ. Δεν βγαίνει από το σπίτι καθόλου όλη την ώρα είναι στο φβ και γενικά μιλάει με τον φίλο της είμαι σίγουρη για αυτό. Μια φορά κατάφερα να τη βγάλω έξω έπειτα από αρκετα μήνυματα και τηλεφωνήματα και μου πέταξε το κουλό οτΙ δν είναι καλά ψυχολογικά ότι έχει κατάθλιψη και ότι θέλει να συγκατοικησει. . Πάει καλα; βεβαια της είπα ψέματα οτι δν είναι κακό να συγκατοικησειΣ σε αυτή την ηλικία ( 20 χρονων) γιατί κ η άλλη μας ή φίλη αυτό της είπε. Οι γονείς της πάλι δεν το δέχονται και με το δικιό τους οι ανθρωποι και δν ήθελα να τη στεναχωρησω. Της έστειλα μυνημα να βγούμε το διαβασε και με έγραψε μ πω που. Αυτός θα τελειώσει τη σχολή και θα τη παρατήσει είναι το μόνο σίγουρο. Ούτως ή άλλως συνέχεια την μειώνει απ ότι μ λεει επειδή δν τα πάει καλά με τη σχολή. Τι να κανω; να την παρατησω κι να συνεχίσω την ζωή μου και ας κόψει το λαιμό της μετά η να ρίξω τα μούτρα μ και να της ξαναστειλω να βγούμε; βαΡέθηκα να την παρακαλώ αν θέλει ας στείλει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι εσύ όμως... υπόδειγμα φίλης! Η άλλη σου λέει ότι έχει κατάθλιψη κι εσύ ρωτάς αν πάει καλά. Τι να σου πω παιδί μου... παράτησέ την όπως λες, μπας και βρει καμιά άλλη φίλη πιο υποστηρικτική και λιγότερο εγωίστρια.
Scroll to top icon