ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2018 | 11:04

Ερωτηση

Θα συνεχιζατε με εναν άνθρωπο που γνωρισα τε και σαν φαινεται αξιολογος και οτι ενδιαφερεται για σας ,ενω ησασταν ακόμα πολυ κολλημένη με τον πρωην σας??και ακομα νιωθατε πολλα για εκείνον...αλλα Πώς θα τον ξεπερασω..?ο ερωτας με έρωτα λενε περναει..ομως αξιζει να κανω μια προσπαθεια ή να μεινω εντελώς μονη για να ξεκαθαρισω τα πράγματα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Το βασικό είναι να το ξεκαθαρίσεις στον ίδιο γιατί μέσα σου βλέπω οτι το έχεις κάνει,από τη στιγμή που λες οτι έχεις αισθηματα για αλλον. Μπορει οντως να σου φυγουν με τη νεα σχεση,μπορει και οχι,μπορει να ερωτευτεις τον νεο ανθρωπο,μπορει και οχι. Του λες ομως για παραδειγμα οτι ξερεις, εγω βγηκα απο μια σχεση,εχω ακομα εκεινον στο μυαλο μου, περναω καλα μαζι σου, με τρομαζει να μπω σε κατι αλλο και μετα αυτος αποφασιζει. Ρισκαρεις να τον χασεις βεβαια αλλα αξιζει το ρισκο απο το να τον κοροιδεψεις γιατι τελικα θα σκεφτεσαι ακομη τον πρωην σου ενω εκεινος θα δινει πραγματα.
Scroll to top icon