ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2018 | 21:58

Κουραστικα

Ημασταν 10 χρονια μαζι,ειχαμε αραβωνιαστει κ μαζευαμε χρηματα για τον γαμο μας.Βρικε αλλον κ χωρισαμε.Ξανα μηλισαμε μετα απο 4 μηνες.Αρχησαμε να βγαινουμε κ εκεινη με ηθελε σα φιλο γιατι ειναι σκατοψυχη γυναικα κ δεν εχει ουτε μια φιλη ουτε ενα φιλο,οσοι ανθρωποι την γνωριζαν ακομα και κοπελες απο τα μεταπτυχιακα δεν την ηθελαν οποτε ειπε να παιξει παλι μαζι μου κ εγω το κοροιδο τα δεχτικα κ τα συχγωρεσα ολα.περασαν 2 μηνες ετσι,χαμενοι κ οι δυο μας σε σκεψεις που τελικα δεν βγικαν πουθενα,αλλο τα θελω τις κ αλλο τα δικα μου.Την παρακαλεσα 3 φορες,3 φορες εγινα ξεφτιλα,δεν με αναγνωριζω εγω ποτε δεν ημουν ετσι,εχω το αμαξι μου την μηχανη μου περνω 1300ευρω μισθο καθε μηνα κ οσο καιρο ημουν μαζι της τις τα εδινα ολα να τα κανει κουμαντο αυτη,αφου αυτη θα ηταν η γυναικα της ζωης μου κ τις τα εδωσα ολα μα ολα και τελικα..?Ειναι αυτο που λενε σε καβαλησε..Τελευταια φορα ειπε πολυ βαριες κουβεντες που δεν αντεξε αλλο η ψυχη μου..Δεν την χτυπησα,ειμαι απο αυτους που δεν βαρανε γυναικες αλλα ουτε και ανυμπορους ανθρωπους κ ας πουν οτι θελουν..Δαγκωσα τα μουτρα μου και εφυγα..Τα σκεφτομαι ξανα κ ξανα,τα λαθη μας τα λαθη μου τα ψεμματα που αρχισε να μου λεει ολα γυρνανε στο μυαλο μου κ το ασχημο σε ολη αυτη την προδοσια ιστορια ειναι οτι μονο εκδικησει θελω να παρω..Δοξαζω το θεο γιατι τα εχω ολα στη ζωη μου κ βριζω τον εαυτο μου που εχει κολησει σε εκεινη..Ελπιζω να τρελαθω,να παθω εγκεφαλικο στα 30 μου και να μην κανω τιποτα απο αυτα που βγαινουν απο την καρδια μου γιατι μονο κακο θα κανουν σε 2 οικογενιες,σε 2 μανες που δεν το αξιζουν αυτο,αλλα το γαμημενο με εχει κρατηση πολυ πισω και ποιο πισω με παει..Νιωθω ντροπη και προδοσια,2 συναισθηματα που με κανουν αλλον απο αυτο που ειμαι..Μια ανασα ειναι ολα,το ξερω.. ..το ξερω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η καλύτερη εκδίκηση που μπορείς να πάρεις είναι όταν εσυ ανεβαίνεις σκαλια. Στην κοινωνία και στην προσωπική σου ζωη, όταν βελτιώνεται κ αυτή μένει πίσω στις σκάτουλες που έκανε τόσα χρόνια. Δωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου συγχώρεσε τον κ προχώρησε για άλλα ταξίδια. Μην αφήνεις την πληγωμένη σου καρδιά να σε κρατάει κατω.
Scroll to top icon