ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2018 | 22:30

Εμφανιση

Βαρεθηκα να ακουω απο ολους εδω και δυο χρονια οτι πεφτω πολυ (εμφανισιακα) στο αγορι μου..Τον αγαπάω, τον λατρευω και περναμε υπέροχα μαζι, δεν μου εχει φερθει κανενας αλλος οπως μου φερεται αυτος και δεν είμαι τοσο ρηχη ωστε να σταθω στην εμφανιση. Τον ερωτευτηκα για τον χαρακτηρα του και στα ματια τα δικα μου ειναι πανεμορφος, δεν υπαρχει αλλος για εμενα.. Ειμαι παραλογη ??
3
 
 
 
 
σχόλια
Ναι αλλα παντα θα σε απασχολει αυτο που σου λενε οτι δηλαδη ειναι λιγος μπροστα σου..Και στη πρωτη στιγμη που θα μαλωσετε θα του το πεταξεις στα μουτρα. Κατσε και θα με θυμηθεις.
Εφόσον είσαι καλά με τον άνθρωπο που διάλεξε, σταμάτα να ακούς τι λένε οι γύρω σου. Όλοι μα όλοι θα έχουν να σχολιάσουν για το οτιδήποτε στη ζωή σου. Μάθε να κλείνεις τα αφτιά σου. Δεν αξίζει να σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε κάθε έναν που λέει την βλακεία του.
Scroll to top icon