ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2018 | 08:37

Χωρισμός και "απιστία".

Και μια φίλη μου την πάτησε σαν τον άλλον. Πριν κάτι μήνες σκοτώθηκε με τον δικό της. Του είχε σφηνωθεί η ιδέα πως εκείνη ψάχνεται γιατί είχαμε φύγει μαζί σαββατοκύριακο τρεις φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. Όλα φαντασίες δικές του απλά να ξεσκάσουμε θέλαμε και εκείνος την ζάλιζε και της έκανε σκηνές της κακομοίρας. Με τα πολλά ένα βράδυ που ετοιμαζόταν να βγούμε της είπε πως θέλει να έρθει και αυτός μαζί. Αλλά εμείς δεν θέλαμε, καλύτερα περνάμε μόνες μας μόνο γυναίκες. Θα ερχόταν και άλλες δυο φίλες, αυτόν που να τον πηγαίναμε; Αν ήταν έτσι έπρεπε να πάρουμε όλες τους άντρες μας. Εκείνος της ζήτησε να μείνει μαζί του, εκείνη νευρίασε εκείνος θυμήθηκε κάτι χαζοφλέρτ της φίλης μου, σκοτωθήκανε. Μέχρι που της είπε πως δεν μπορεί άλλο και να χωρίσουνε. Μετά από 16 χρόνια που είναι μαζί. Αυτή πήρε δυο πράγματα και πήγε στο πατρικό της να μείνει προσωρινά. Όταν μετά από κάτι μέρες βγήκε με άλλον και πήγανε σπίτι του το έμαθε ο δικός της και άφρισε. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Ή χωρίζεις ή δεν χωρίζεις, όχι πρώτα την διώχνεις και μετά σε πιάνει ο πόνος με ποιόν περνάει η γυναίκα σου τις νύχτες της. Τι να έκανε η γυναίκα, να κλεινόταν στην κάμαρή της και να έκλαιγε; Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πήγε και ζήταγε τα ρέστα από τον άλλον επειδή ήταν γνωστός από την παρέα τους. Ξεφτίλα δεν ήξερε που να κρυφτεί η γυναίκα. Μιλάμε πλακωθήκανε κανονικά οι δυο άντρες βούκινο γίνανε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θα πάθαινε και τίποτα η φίλη σου αν του έκανε την χάρη για μία μέρα και έμενε μαζί του. Αν αυτό το σκηνικό συνεχιζόταν και δεν την άφηνε να βγει γενικά, τότε οκ, να έκανε τον κακό χαμό. Ακόμη και αν ο άλλος έχει κάποια ανασφάλεια που δεν την καταλαβαίνουμε, πρώτα προσπαθούμε ευγενικά και ήρεμα να συζητήσουμε μαζί του. Κάνουμε και κάποιους συμβιβασμούς, στην τελική. Πάντα με μέτρο! Ούτε να μην έβγαινε ποτέ ξανά με τις φίλες της, ούτε να ήταν κάθε σ/κ εκτός πόλης. Νομίζω ότι δεν υπήρχαν μόνο αυτές οι 2 επιλογές.
υπηρχε θεμα,ο αντρας της φιλης σου ειχε προβλημα με την συμπεριφορα της.θεωρω πως αντι να κανει του κεφαλιου της επρεπε να εχει ριξει λιγακι το βαρος στην σχεση της εαν ηθελε να την κρατησει βεβαια..απ'οτι φανηκε δεν την εκαιγε και πολυ,με την πρωτη ευκαιρια εζησε σαν ελευθερο πουλι,δεν δινει και την καλυτερη εντυπωση.ειναι απολυτα φυσιολογικο και υγιες να θελουμε να περναμε χρονο μακρια απο το ταιρι μας,νομιζω ομως οτι μετα απο 16 χρονια σχεσης,ειτε εχει υπαρξει γαμος ειτε οχι,ο αλλος ειναι ουσιαστικα η οικογενεια μας και αν θελουμε να ειμαστε ενταξει οφειλουμε να τον σεβομαστε και να ακουμε τα θελω του και τις ανησυχιες του.και κατι μου λεει πως σ αυτην την περιπτωση καθολου δεν ηταν ετσι τα πραγματα.πολυ μονοπλευρη εξομολογηση.
Scroll to top icon