ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2018 | 18:58

Natural flirt.

Κάνω κάτι για το οποίο δεν νιώθω και πολύ καλά και ήθελα να το γράψω εδώ. Λοιπόν είμαι 18 και σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με το πρώτο μου αγόρι. Είμαι ερωτευμένη μαζί του και όταν ειμάστε μαζί με πιάνει ακόμα δέος. Είμαι αποφασισμένη να μείνω μαζί του για όσο μπορέσουμε. Θέλω να πω ότι δεν θα ήθελα κάποιον άλλον. Το θέμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια που μεγάλωσα και αναπτύχθηκε η σεξουαλικότητα μου, ασυνείδητα έχω γίνει αυτό που λέμε natural flirt. Φλερτάρω με ότι κινείται και το διασκεδάζω. Όταν λέω ότι φλερτάρω , δεν εννοώ ότι ανταλλάζω τηλ με αγνωστους, ότι βγαινω με άλλους ή ότι ανταλλάσω μυνήματα με άλλα αγορια κλπ. Απλά μου αρέσει να αρέσω και κάνω εντελώς ασυνείδητα μικρές κινήσεις που δημιουργούν χημεία και τραβάνε τον άλλον προς τα εμένα. Κανείς δεν θα έλεγε ότι την πέφτω στον άλλον ,αλλα εγω καταλάβαίνω τι κάνω και βλέπω τα αποτελεσματα. Είναι κάτι καινούριο , αναπτύσσω τις δεξιοτήτες μου, μαθαίνω πως λειτουργει το άλλο φύλο και το βλέπω καθαρά σαν παιχνίδι. Δεν είναι κάτι που ειναι ευκολο να σταματήσω γιατι ουσιαστικά θα αλλάζε όλος μου ο χαρακτήρας. Είμαι πολύ εξωστρεφης και μου αρεσει πολύ να γνωρίζω κόσμο. Πάνω κάτω ιδια συμπεριφορα έχω και με τις κοπέλες και με ηλικιωμενους ή παιδία, απλά στα αγόρια της ηλικίας μου συνήθως βγάζει κάτι άλλο. Υποσυνείδητα νιώθω ότι προστατευω την σχεση μου ετσι και ας ακουγεται ηλίθιο. Όταν αισθανομαι θελκτικη γενικότερα, είμαι πολύ πιο δυναμική και ευχαρίστη και ο ερωτισμός αναμεσα σε εμενα και το αγορι μου αυξανεται. Επειτα κάθε φορα συγκρινω το αγόρι μου με τους υπόλοιπους και καταλήγω στο ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω και τον εκτιμω πιο πολύ. Βέβαια νιωθω πολλές τυψεις διοτι αν το εκανε αυτο το αγορι μου θα ενιωθα απαίσια. Δεν ξερω κατα πόσο αυτό ειναι υγιες και κατα πόσο είναι σωστό... Θέλω να πω είναι όντως τόσο ασχημο όσο νομιζω ότι είναι?
5
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι μόλις 18. Γίνεσαι σιγά σιγά γυναίκα. Ανακαλύπτεις την σεξουαλικότητά σου και την δύναμή σου. Είσαι τόσο μικρή. Τόσο αθώα. Διάβασε τώρα που είσαι μικρή τα Ψάθινα Καπέλα της Λυμπεράκη (όλες κι όλοι θα έπρεπε). Θα βρεις τον εαυτό σου ανάμεσα στην Μαρία και στην Κατερίνα. :)
Scroll to top icon