ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2018 | 23:06

Φίλες...

Κορίτσια... Το μόνο που θέλουν οι καλές φίλες είναι ο χρόνος σας, το ενδιαφέρον σας και να υπάρχει αλλαγή προς το καλύτερο.. Δλδ να μπορεί μια φίλη να σε παρασύρει να γίνεις καλύτερη..,Το να βρίσκεται γκομενο και να χάνεστε δεν είναι σωστό ακόμα και αν παντρευτειτε... Πάντα βρίσκουμε χρόνο για καλες φίλες ΠΑΝΤΑ!Το να λες οτι μια φίλη είναι μακριά και αυτό άκυρο... Ειδικά αν η απόσταση καλύπτετε με λεωφορείο. Όταν γνωρίζουμε νέους φιλους-ες δεν παραταμε ποτέ τους παλιούς!Έχουμε συχνή επικοινωνία ίσως και καθε μέρα!!Δεν είναι κακό να έχεις επαφή και να είσαι ανοιχτή στην φίλη σου! Είναι σαν αδερφή σου!!Δεν ρωτάμε αν είναι καλά!!! Το ξέρουμε ηδη γιατί την ζούμε!Αυτά... Προσέχουμε τι κάνουμε για να κρατάμε τις φιλίες μας!! Ολα θέλουν προσπάθεια και ενδιαφέρον! Θα αφηνατε μια γλάστρα αποτιστη για 2 βδομαδες η παραπάνω? Αν την αφηνατε ξέρετε οτι θα μαρανοταν και οτι θα χαλούσε??? Ετσι να βλέπετε τις ανθρώπινες σχέσεις!! Οτι θέλουμε να έχουμε το φροντίζουμε και το αγαπάμε με συνεχόμενο ενδιαφέρον ΠΑΝΤΑ!Καλό βράδυ και μην κλαιγεστε αν δεν έχετε καλές φίλες προφανώς δεν τις αξίζετε :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Ένας ακόμα λόγος γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες. Χρειάζονται να τονίζονται τα (αυτονόητα για την έννοια της φιλίας, κατ' εμέ) λάθη στις συμπεριφορές "φιλενάδων".
Scroll to top icon