ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2018 | 16:40

το πανω κεφάλι για την κάτω κεφαλή

Εξομολογούμαι πως έχω την αίσθηση ότι το αγόρι μου έχει κόμπλεξ με το μέγεθος του πέους του το οποίο δεν είναι μικρό -αλλά για λόγους ευγενείας δεν θα αναφέρω ποσο είναι. Λοιπόν, αυτή η εντύπωση μου έχει γεννηθεί διότι συνεχώς προσπαθεί να με πείσει πως είναι παραπάνω από αυτο που φαίνεται και επίσης μια φορά είχα βρει στην αναζήτηση του κινητού τρόπους για να επιτύχει φυσική μεγέθυνση.
10
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν πρέπει κάποια στιγμή να μάθει ότι δεν υπάρχουν φυσικοί τρόποι αυξητικής. Ανασφάλειες έχει και του έχεις δημιουργήσει, από τη στιγμή που τον αμφισβητείς, αλλά και όπως αναφέρεις "δεν είναι μικρό", αλλά ούτε φυσιολογικό, κατά τη γνώμη σου. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετές ανακρίβειες, καλό είναι να πληροφορηθείτε για το συγκεκριμένο ζήτημα από άρθρο αφροδισιολόγου.
Βάζεις την τσοντα κ βλεπεις το stallion να σφυροκοπά ανελέητα την κορμαρα κ προσπαθείς να συγκρίνεις τι πουλί σου με τον λοστό του σταρ. Κ μετα παίρνεις τον χαρακα κ προσπαθείς να συγκρίνεις. .Αν κ σαν άντρας η σύγκριση έρχεται αυτόματα στο μυαλό με αλλον άνδρα για την ιδια γυναίκα.
Scroll to top icon