ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2018 | 03:28

Γιατί να το έκανε ;

Πρίν λίγες μέρες ακολούθησα μια κοπέλα στο ίνσταγκραμ ξένη η οποία ανεβάζει φωτογραφίες μανικιούρ τα νύχια της κι ενώ συζητούσαμε την λέω οτι θα μπορουσε να κοιτάει μπροστά στην καμερα αν βγάλει ξανα φωτογραφία μιας και ειναι η μια απο τις καλες στασεις που μπορει να πάρει κατ εμέ και πριν της πω αυτο ποσταρε μια φωτο που γθα πρωτη φορά φαινονταν το πρόσωπο της, την ρωτάω: εσύ είσαι σ αυτήν την φωτογραφία; και μου λέει yeah και μετα της ειπα οτι εγραψα εδω στην αρχη του κειμενου και με μπλόκαρε χωρίς να μου πει τον λόγο της έστειλα Email γιατι να το εκανε αυτο και δεν απάντησε μιας και δίνει το εμαιλ σε όλους στο ινστα. Έτσι θα χάσει και του ς 2.500 ακόλουθους που έχει δηλαδή πως τους έχει κιόλας ; μου φαίνεται περίεργο και από την άλλη η κίνηση της να με μπλοκάρει δείχνει ένα άτομο με χαμηλή κριτική ικανότητα, να καταλάβει το καλο και το κακκο ; τρελή ; με ψυχολογικά προβλήματα ;. δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση εκτός από τα παραπάνω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ό,τι δεν καταλαβαίνεις, πρέπει να είναι άρρωστο, ηλίθιο, ψυχοπαθές, ανίκανο να κρίνει;ΟΚ. Σκέψου (αν μπορείς, που αμφιβάλλω) μήπως κάνεις προβολή εδώ.
Scroll to top icon