ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2018 | 22:17

Είμαι μικρή αλλά έχω μεγάλα όνειρα

Δεν είμαι στην ηλικία στην οποία θα πρέπει να με νοιάζει τόοοοοσο πολύ το τι θα σπουδάσω, αλλά το κάνω. Στο δημοτικό ήθελα να γίνω παιδίατρος και να σπουδάσω στην Αγγλία γιατί; Γιατί λατρεύω τα παιδιά και τα αγγλικά. Ωστόσο, τα παιδιά δεν με λατρεύουν- Δεν με συμπαθούν καν- γιατί τα προσεγγίζω με λάθος τρόπο. Τώρα θέλω να σπουδάσω στη Γαλλία, να ασχοληθώ με τα οικονομικά και να κάνω δικιά μου επιχείρηση. Έλα όμως που ενώ λατρεύω τα μαθηματικά, δεν τα πάω καλά! Είχα πρόσφατα και μία συζήτηση με κάποιες φίλες μου οι οποίες ταίριαξαν τα θέλω τους με αυτά που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Ξέρουν τι αγαπάνε. Εγώ όμως; Έχω βγάλει το συμπέρασμα πως είμαι καλή στις ξένες γλώσσες. Έχω επαίνους από τον κύκλο μου συνέχεια για τη προφορά μου, για τη σύνταξη των προτάσεών μου, για το λεξιλόγιό μου, για όλα. Υπάρχει κάποια σχολή που να χρειάζεται ξένες γλώσσες; Μία 14χρονη που δεν την νοιάζουν οι έρωτες, αλλά ο επαγγελματικός προσανατολισμός της.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μεταφραστικό τμήμα. Νομίζω έχει ένα στην Κέρκυρα.Η νομική θα είναι δύσκολο πάρεργο αν σε νοιάζουν οι γλώσσες και μόνο.Στο διπλωματικό σώμα άλλα είναι τα προσόντα και οι γλώσσες είναι μπόνους.
Το διπλωματικό σώμα ίσως; (δλδ πολικό νομικής + διπλωματικό) ή κάποιο μεταφραστκό; Πάντως για να γίνεις παιδίατρος δεν είναι ανάγκη τα παιδιά να σε λατρεύουν!άσε που νομίζω ότι υπερβάλεις... όπως κ να έχει σημασία έχει τι σε κάνει να αισθανεσαι καλά εσύ!
Scroll to top icon