ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2018 | 18:28

Τοξικος ανθρωπος

Καλησπερα, θα ηθελα την γνωμη σας για κατι που με εχει προβληματισει αρκετα. Εδω και περιπου εναν μηνα μπηκε στην παρεα μου μια κοπελα. Η συγκεκριμενη κοπελα γενικα την λεει σε ολους και πειραζει σε σημειο που αγγιζει την προσβολη. Εκτοτε με συμπαθησε υποτιθεται και μου στελνει συνεχεια με τρομερη οικειοτητα. Το προβλημα ειναι οτι προσπαθει να περασει τις αποψεις της σε σενα και χωνεται στην ζωη σου στην φαση οτι ολα τα κανεις λαθος σε ολους τους τομεις. Απο ερωτικα μεχρι θεματα δουλειας. Χωρις να την ρωτησεις για συμβουλη. Και ολες τις φορες η συμβουλη της και καλα εχει μια δοση κακιας,προσβολης κλπ. Εγω απο μεριας μου δεν νιωθω καλα πλεον μαζι της ενω στην αρχη το αντιθετο. Δεν ξερω πως να την κοψω γιατι ειναι στην παρεα. Το κανει γενικα αλλα σε εμενα σε μεγιστο βαθμο. Να αποφυγω μηνυματα η τηλεφωνηματα? Δεν ξερω καν πως.. Οποιος απαντησει τον ευχαριστω.
2
 
 
 
 
σχόλια
αν οντως αισθανεσαι οτι εχεις εναν τοξιμο ανθρωπο διπλα σου,απεφυγε τον με καθε κοστος κ μην απολογησαι για τπτ.δεν χρειαζεται να χανεις ενεργεια για κανεναν που θεωρεις οτι δεν αξιζει!!
Scroll to top icon