ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2018 | 12:04

Τι οικογένειά ειμαστε;

Γεια σας!Το πρόβλημα μου είναι ότι με τον άντρα μου είναι σαν να μην έχουμε οικογένεια.Έχουμε μαζί ένα όμορφο αγοράκι που εχω αναλάβει αποκλειστικά την φροντίδα του σαν να μην έχω άντρα και είναι single μαμά.Ο άντρας μου δουλεύει κάθε μέρα σε 2 δουλειές με αποτέλεσμα να μην κάνουμε τίποτα μαζί ως οικογένειά.Ουτε τρώμε μαζι,ουτε κοιμομαστε μαζι,ουτε βγαίνουμε καμία βόλτα οι τρεις μας.Θα έρθει για λιγο σπίτι αργά το απόγευμα και η πρώτη του κίνηση είναι να κάτσει να μετρήσει ποσα λεφτά έβγαλε από την πρώτη δουλειά.Μεσα σ ένα μισάωρο έχει πάλι εξαφανιστεί πηγαίνοντας στη 2η δουλειά και γυρνώντας αργά το βραδυ (δουλεύει σε delivery).Πέρα από το σοβαρό προβλήμα απουσίας του και το γεγονός πως ο,τι αφορά το σπίτι και το παιδι τα έχω αναλάβει αποκλειστικά το άλλο μου με εκνευρίζει είναι η έλλειψη καθαριότητας από μέρους του.Ακούγεται αηδιαστικό και γελοιο και ντρέπομαι που ενήλικας άνθρωπος θα μιλήσω για αυτό αλλά λόγω έλλειψης χρόνου κάνει μπάνιο σπάνια.Το ξέρω πως είναι δύσκολα στην εποχή μας να βρεις μόνο μια δουλειά και όχι δύο όπως ο άντρας μου και ξέρω ότι τρέχει σαν τρελός για να μη μας λείψει τίποτα αλλά στο τελος κανεις δεν ειναι ευτυχισμενος.Εγω είμαι σε απόγνωση γιατί ξέρω πως χρειαζόμαστε τα λεφτά αλλά χρειαζόμαι και τον άντρα μου.Το παιδι τον βλέπει ελάχιστα (μερικά λεπτά μέσα στη μερα)και εκείνος δεν έχει καμία ευχαρίστηση στη ζωή του λόγω δουλειάς.Πριν βιαστείτε να μου απαντήσετε ήθελα να αναφέρω ότι και εγώ έχω δουλειά αλλά τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι σε άδεια μητρότητας όποτε είναι σπίτι με το παιδι.
7
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ στο ότι μπορείς να κάνεις πράγματα για να αναθερμάνεις λίγο τη σχέση σας και να νιώσετε λίγο όμορφα και οι δύο.Μπορείς μια μέρα που θα έχει ρεπό να μαγειρέψεις και να απολαύσετε ένα ωραίο δείπνο οι δυο σας.Εκεί μπορείς να βρεις την ευκαιρία να του πεις πόσο εκτιμάς αυτά που κάνει για σας,και ότι σου έχει λείψει να περνάτε και λίγο χρόνο μαζί σαν ζευγάρι.Επίσης,σαν γυναίκα έχεις τον τρόπο να τον "ανεβάσεις" λίγο.Αν έχεις κάποιον να σου κρατήσει για ένα βράδυ ή έστω για λίγες ώρες το παιδί,θα πρότεινα σέξυ εμφάνιση,μασαζάκι και πού ξέρεις,μπορεί να μπει και στο μπάνιο αν μπεις κ εσύ μαζί του...τα περαιτέρω εννοούνται!
Καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια σου, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να φανείς δυνατή και να κάνεις ότι περνάει από το χερί σου για να κάνεις τον σύντροφο σου λίγο πιο χαρούμενο. Ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι τώρα, αλλά θα επωφεληθείτε όλοι. Ο άντρας σου σίγουρα θα αισθάνεται ήδη κάπως ανεπαρκής και το να ξέρει ότι σκίζεται στην δουλειά για να μην είναι κανείς χαρούμενος σίγουρα θα του είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ ριψοκίνδυνο να αποξενωθείτε όπως έχει η κατασταση και πρέπει να το αποτρεψεις αυτό με κάθε κόστος. Αν αισθανθεί με κάποιον τρόπο καλύτερα τουλάχιστον θα έχει πιο θετική διάθεση και αυτό θα φαινεται . Λες λοιπόν ότι δεν έχει καμία ευχαρίστηση... Μπορεις να βοηθήσεις εσύ σε αυτό, να φτιάξεις για φαγητό κάτι που να του αρέσει, να πεις στο παιδί να του ζωγραφίσει κάτι, να τον αγκαλιάσεις και να του πεις πόσο εκτιμάς τα όσα κάνει και πόσο σημαντικό είναι αυτό, να του δώσεις κίνητρο για να κάνει μπανιο κλπ κλπ.
Έχετε δουλειές και γκρινιάζετε μερικοί, δεν ξέρω τι να πω. Απλά πρέπει να οργανωθεί καλύτερα ο σύζυγός σου και να ''ξεκλέβει'' έστω και λίγο χρόνο για τον εαυτό του και την οικογένειά του.
Scroll to top icon