ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2018 | 03:59

Πφφφ

Γιατί μου στέλνει εφόσον δεν έχει σκοπό να με συναντήσει από κοντά. Κοπέλα δεν έχει εδώ και 2-3 χρόνια. Όλη μέρα μου στέλνει βίντεο φωτό κ μνμ αλλά όταν έρχεται η κουβέντα να βρεθούμε αλλάζει θέμα, η δισκσιοκογιες. Κάθε βράδυ face time και όταν σου λέω πως βαρέθηκα το sexting το cyber sex και τις φατσουλες και θέλω να σε δω, δεν απαντάς ποτέ. Και την άλλη μέρα ξανά από την αρχή μηνύματα. Σήμερα μου είπε να κοιμηθούμε μαζί στο FaceTime, και όχι δεν είναι 15 χρόνων είναι 35 μορφωμένος έξυπνος οξυδερκής καλλιτέχνης και ωραίος. Τι πάει στραβά δε μπορω να καταλάβω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα αν μου έλεγε άνθρωπος άνω των 15 να κοιμηθούμε μαζί στο facetime, θα είχα γελάσει πρώτα δυνατά με την ψυχή μου (όπως και μόλις έκανα) και μετά θα έκοβα κάθε επικοινωνία. Μα τι μπούρδες είναι αυτά; Sexting, cyber sex, φατσουλες, σκατούλες... γνώρισε κοπέλα μου ένα νορμάλ παιδί, έστω μόνο για σεξ, να το ευχαριστηθείς.
μην παραξενευεσαι,πολλοι ανθρωποι βολευονται μονο με αυτο.ειδικα αν κανετε κ sexting...σου λεει γαμησαμε κ σημερα,φτανει τοσο,γλιτωνω κ τις αγκαλιτσες.επισης μπορει να σου λεει οτι δεν εχει κοπελα αλλα να ισχυει το αντιθετο.αφου βλεπεις οτι αποφευγει να βρεθειτε κοψτο να ηρεμησεις και μην χανεις χρονο.
Θυμίζει εμένα που τα είχα με την τελευταία μου γκομενα πριν 5 χρόνια και τα βράδια που δούλευε σε ένα μπαρ έκανα παιχνίδι με κάτι πιτσιρίκες μέσω facebook. Όλες μου ζητούσαν να βγούμε να ειδωθουμε από κοντά αλλά τον "Κινέζο" εγώ. Βέβαια μολις ξεμπλεξα από τη σχέση κατάφερα και βγήκα με αρκετες από αυτές δηλωνοντας πως ήθελα να τις ανακαλύψω πρώτα καλά ως χαρακτήρες και μετα να προχωρήσω(κολοκυθια τούμπανα δηλαδή).
Scroll to top icon