ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2018 | 16:30

πάλι τα ίδια

τη φετινή χρονιά την ξεκίνησα με αισιοδοξία. Είπα ότι θα είναι μια καλή χρονιά κι ότι θα προσπαθήσω γι΄ αυτό. Κι όντως προσπάθησα σε ορισμένους τομείς που το ήθελα πολύ. Αλλά δεν μου βγήκε. Και τώρα είμαι πάλι στα ίδια. Χωρίς φίλους , ερωτική ζωή , ζωή. Σε μια ηλικία που θα έπρεπε όλα αυτά να τα ζω στο μάξιμουμ. Έχω γράψει άπειρες εξομολόγησεις εδώ πέρα, δεν με ξέρετε , αλλά έχω γράψει, για τους πόνους μου για όλα αυτά που με απασχολούν. Έλεγα φέτος θα σας γράψω μια εξομολόγηση που θα λέω ότι επιτέλους όλα πάνε καλύτερα, είμαι χαρούμενη, κι ότι ποτέ ένα χρόνο πριν δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι όλα πάνε τόσο καλά , ένα χρόνο μετά. Αλλά όχι , πάλι στα ίδια, πάλι στην ίδια μιζέρια, πάλι να παρακολουθώ τη ζωή από μακρυά, εγώ δειλός παρατηρητής. Δε βαριέσαι, ας συνεχίσει ο άτιμος ο κόσμος να γυρνάει...
4
 
 
 
 
σχόλια
Δλδ μεσα σε 17 μερες θαρρεις οτι θα αλλαζε ολακερη η ζωη σου??? Εκτος αν εννοεις το ακαδημαικο ετος,δλδ απο το Σεπτεμβριο..(και παλι μικρο ειναι το διαστημα)Πρωτα απ'ολα βαζε μικρους στοχους κ κανε baby steps.Μην σκεφτεσαι οοοοολα οσα θες να αλλαξεις,τα πετας σε ενα τσουβαλι κ νομιζεις οτι θα λυθουν ολα με τη μια..Το μονο που θα καταφερεις ειναι να εγκλωβιστεις κ να παραιτηθεις..Χαμογελα,πες στον εαυτο σου οτι θα τα καταφερεις κ βαλτα σε μια σειρα..Τα αγαθα κοποις κτωνται..Υγεια να εχουμε κ ολα γινονται!Καλη επιτυχια!
..."θα έπρεπε όλα αυτά να τα ζω στο μάξιμουμ".Ποιός μαλάκας το λέει αυτό; Αν εσύ το κατέβασες από το κεφάλι σου (και δεν παπαγαλίζεις κάτι που σου είπαν ή που διάβασες σε κανα περιοδικό ή βιβλίο άρλεκιν "κοέλιας/δημουλιδιακής" ψυχολογίας), τότε...Τη ζωή σου εσύ την καθορίζεις. Και δε γίνονται δέκα καρπούζια στην ίδια μασχάλη.Ξεκίνα να βρεις φίλους. Μη μου πεις θες οδηγίες, τα λέμε κάθε 5 μέρες εδώ μέσα πως. Οι φίλοι θα φέρουν ζωή, ίσως και έρωτα, άμεσα ή έμμεσα.Σταμάτα την αυτολύπηση.
Να ξεκινήσω λίγο ανάποδα: η αλλαγή του χρόνου της, αφ' εαυτής, δε σημαίνει ότι πατιέται κάποιο αόρατο μαγικό κουμπί και όλα αλλάζουν. Πρέπει να υπάρχουν σωρευτικώς δύο προϋπόθεσεις: επιθυμία αλλαγής και αντικειμενικές συνθήκες ώστε αυτή να επιτευχθεί.Εύχομαι να συντρέξουν ταυτόχρονα οι δύο προϋποθέσεις και να αλλάξουν τα πάντα στη ζωή σου.
Έχουν περάσει 17 μέρες, ο χρόνος έχει 365 μέρες δεν είναι νωρίς για να τον καταδικάζεις;Πως προσπαθείς να αποκτήσεις αυτά που θες; Προσπάθησε να αλλάξεις μικρά πράγματα να κάνεις την ζωή σου καλύτερη και θα προκύψουν όλα Γύρνα και εσύ με τον κόσμο μην κάθεσαι να τον κοιτάςΕνας χρονος δεν θα φερει μονος του την αλλαγή!
Scroll to top icon