ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2018 | 23:49

Λίμπιντο

Έχω χάσει τη λίμπιντο μου εδώ και κάποια χρόνια αλλά αυτό με βασανίζει πολύ. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματα μου. Ενώ παλιά με κατέκλυζαν,, εδώ και χρόνια δε μπορώ να νιώσω αγάπη και κυρίως συμπόνοια, κάτι που πάντα ένιωθα πολυ εντονα. Τι να κανω για να αρχίσω πάλι να νιώθω κάποια πράγματα; Νομίζω πως θέλω να ακούσω κάποια στοργικά λογια. Θα το εκτιμούσα πολυ
5
 
 
 
 
σχόλια
Σίγουρα κάποια στιγμή προκειμένου να τα καταφερεις και να φανείς δυνατός/η μπλόκαρες κάποια από τα συναισθηματα σου, ή ίσως και να πληγωθηκες κιολας. Στο σώμα σου μάλλον δεν άρεσε αυτό και έτσι έχασες την λιμπιντο σου. Εγώ βέβαια σε βρίσκω μια χαρά! Λες ότι θες να νιώσεις πραγματα, δηλαδή αισθάνεσαι επιθυμία, άρα αισθάνεσαι κάτι. Ακόμα λες ότι χρειάζεσαι στοργικά λόγια, δηλαδή μια ενδειξή αγάπης , άρα ακόμη νιώθεις αγάπη... Σου προτείνω απλα απο εδω και στο εξης να μην αποφευγεις κανενα συναισθημα. Οι ανθρωποι προσπαθούν να μπλοκαρουν τα αρνητικα συναισθηματα, αλλά δυστυχώς έτσι μπλοκαρουν και τα θετικά. Απογνωση, ζήλεια, μίσος ,θυμός όλα έχουν την θέση τους, όπως η χαρα και η αγάπη!
Αχ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορώ όμως να σε διαβεβαιώσω ότι νιώθω μόνο αρνητικά συναισθήματα. Όλα τα αρνητικά που ανέφερες τα αισθάνομαι καθημερινά και πολύ έντονα. Τα θετικά πάλι καθόλου.
Ας υποθεσουμε ότι είσαι μια κιθαρα. Μπορεί καποιος να αρχισει να γρατσουναει τις χορδες σου και να παραξει τον πιο απαισιο ήχο. Εσυ είσαι ακόμα μια καλή κιθαρα φυσικά και ίσως καποια στιγμη σε ακουμπησει καποιος που ξερει να παιζει και βγάλεις πολύ ομορφους ήχους. Δεν είσαι συναισθηματικα νεκρη, αφού νιωθεις αρνητικα συναισθηματα, επομενως τα θετικα μπορουν και θα ερθουν. Απλα εισαι σε μια δυσκολη φαση , συμβαινει !
Scroll to top icon