ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2018 | 22:58

Ποση ζήλια έχουν οι γυναίκες μεταξύ τούς;

Επειδή διάβασα 2 πρόσφατες εξομολογήσεις, για κοπέλες που ζηλευουν τις κολλητές τους λόγω εμφάνισης, και έχω ξανά διαβάσει πιο παλιά, θέλω να πω και γω κάτι που συμβαίνει στην σχολή μου με μια κοπέλα. Είναι πανέμορφη, όμως η εμφάνιση της την κάνει κάπως τον στόχο για όλες τις αλλες. Την χαζευω απλά οταν περνάει, οταν βλεπω όλες τις κοπέλες να ξεκινάνε τα ψου ψου στο αυτί, ουτε το τουπε της ψωνάρας έχει η καημένη για να πεις οτι δίνει κάποιο δικαίωμα, με κάνα δυο άτομα την έχω πετύχει να μιλάει, αλλά γενικά τις περισσότερες φορές την βλέπω μόνη της. Πάντα φαίνεται χαμογελαστή, ενω ολες οι άλλες είναι με την ξινυλα στα μούτρα. Δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες, βλέπω διάφορα φεμινιστικά κατά διαστήματα οτι δεν είναι ίσες με τους άντρες και μπλα μπλα, ενώ αυτές τις περισσότερες φορές τρώγονται μεταξύ τούς. Και μην μου πείτε κορίτσακια οτι αυτό μπορεί να συμβεί κ με τους άντρες, γιατί βλέπω τα υποτιμητικά σας βλέμματα οταν περνάει μια πιο ωραία απο εσάς στον δρόμο!
2
 
 
 
 
σχόλια
Υποθέτω ότι τα λες αυτά για το καλό μας, ε;Γιατί δε γουστάρεις να τσουβαλιάζουν το γυναικείο φύλο για συμπεριφορές ορισμένων εκπροσώπων του φύλου μας, ναι;Oh wait! Και εσύ αυτό κάνεις, γλυκούλη...Να κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του, γλυκέ μου; Άντε μου πρωινιάτικα με τα entitlements και λοιπές θεωρητικΙές π@π@ριές!
Δε σ'αρέσουν τα "φεμινιστικά", ωστόσο κι εσύ εκφράζεις μία "μισογυνίστικη" άποψη.Έχω ακούσει και άντρες να σχολιάζουν εμφανίσιμους άντρες, απλά απ'το στόμα ενός άντρα ακούγεται μαγκιά (εκφράσεις τύπου "φουσκωτός", "ντολμάς", "φλώρος" κουλουπου κουλουπου), ενώ απ'το στόμα της γυναίκας κατινιά. Προσωπικά, δε βλέπω καμία διαφορά. Άσε που κάθε φορά που συναναστρέφομαι με άντρες παθαίνω πλάκα με το πόσο κουτσομπόληδες είστε, ενώ έχει βγει το όνομα των γυναικών.Σου πάτησα ταυτίζομαι γιατί μέχρι λίγο πριν το τέλος μια χαρά το πήγαινες..στο τέλος τα ισοπέδωσες όλα. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θαυμάζουν θετικά άλλες γυναίκες, χωρίς να υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Είναι οι γυναίκες που τα χουν καλά με τον εαυτό τους και θαυμάζουν το όμορφο.
Scroll to top icon