ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2018 | 02:37

Καψούρα μου...!

Και τι είσαι..; Η καψούρα μου, αυτό είσαι... Ο ατελείωτος και διακαής πόθος, που συνεχίζει να καίει... Να με καίει... Το ασίγαστο πάθος, το πιο μεγάλο αλλά και το πιο ωραίο λάθος.. ένα λάθος που θα έκανα ξανά και ξανά μόνο και μόνο για να μπορέσω να ξαναζήσω και την παραμικρή λεπτομέρεια... Το κάθε βλεμμα, το κάθε χάδι, το κάθε άγγιγμα, το κάθε σου φιλί... Μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω, σε αυτήν την πρώτη φορά που σε κοιταξα και με κοίταξες, που ένιωσα το βλέμμα σου να με καρφώνει αδιαντροπα, επιβλητικα και αυταρεσκα... Ηξερες τι αμηχανία μου προκαλουσες και σ άρεσε... Είσαι ότι πιο δυνατο ενιωσα. Ισως πλεον έχεις γίνει απωθημένο, αλλά από τα κακα... Από αυτά που όσο και αν τα θες, οσο και αν καίγεσαι να τα ξανανιώσεις, δεν πρέπει γιατι έχουν μια κι μόνη κατάληξη... Την φυγή... Και με την σκέψη όλων αυτών και με την επιβλητική σου παρουσία να στοιχειώνει το μυαλό, μου θα περάσει και αυτό το βράδυ...!
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχουμε μιλήσει τα έχουμε πει... Δεν υπάρχει κάποια κατάληξη όλο λεμε τέλος και όλο κάτι γίνεται.. είτε εγώ είτε εκείνος ξεκινάμε κάτι και το αφήνουμε μισο.. από φόβο από ανασφάλεια;; Δεν ξερω..
Scroll to top icon