ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2018 | 01:17

Έχω ξενερωσει με τις φίλες μου

Είμαστε φίλες χρόνια πολλά, αμέτρητα μου φαίνονται. Μετά τις σπουδές μου έφυγα για δουλειά σε νησί σεζόν και όταν γύρναγα Αθήνα απο Νοέμβρη μέχρι Μάρτη δεν δούλευα και ήμουν γενικά διαθέσιμη σε ότι πρότειναν. Τον τελευταίο χρόνο δουλεύω Αθήνα και είμαι πιο περιορισμένη στον χρόνο μου. Ότι προτείνω να κάνω ποτέ δεν μπορούν. Την προηγούμενη εβδομάδα σχόλαγα στις 6 και πρότεινα να βρεθούμε κανόνισαν να βρεθούν πρωί ενώ η μία είχε ρεπό η αλλη δεν δουλεύει από επιλογή . Αυτη την βδομαδα που δουλευα απογευμα κανονίζουν να βρεθούν βράδυ. Ότι να ναι, πρεπει απλα να βρω το θάρρος να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να βάλω ένα τέλος. Έχουμε καταντίσει γνωστές δεν έχω καμία όρεξη να τους μιλήσω πέρα από τα τυπικά και από την άλλη φοβάμαι και να τις χάσω. Πάει η αγάπη χάθηκε, αν υπήρξε και ποτέ. Την τελευταία φορά που τις είδα ήταν στην αλλαγή του χρόνου επειδή το σπίτι μου ήταν το πιο κατάλληλο για να μαζευτούμε. Ότι να ναι!
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγω καταλαβαίνω το εξής! Ζηλευουν που δουλευεις... Ζηλευουν που μπορεις και τα καταφέρνεις ολα μαζι.. Κ δουλεια κ εξοδους! Επισης ειπε η αλλη δε δουλεύει απο επιλογη.... Κατα ποσο ειναι αληθεια δε ξερω... Αλλα επειδη εχω γνωρισει τετοιου ειδους ατομα, ειναι βαθεια κομπλεξικα! Αλλωστε η δουλεια δεν μας προσφέρει μονο οικονομικό όφελος... Αλλα και συναισθηματικο/κοινωνικό. Μη σκας και μη παιδευεις το μυαλο σου να τις ψυχολογησεις. Καθολου απιθανο να σε βαθουν οι 2 τους στις εξοδους που κανονίζουν χωρις εσενα! Βρες μια σχεση αν δεν εχεις... Η ασχολήσου με την σχεση σου αν εχεις και θα εισαι κομπλέ. Τα αλλα ολα ειναι περιττά και σου καταναλώνουν ενέργεια! Καλη τυχη!
Scroll to top icon