ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2018 | 14:56

Περι σεξ

Λοιπον...στο ζητούμενο.Γνωρίζεις εναν άντρα ποιο ειναι το φυσιολογικο διαστημα απο το οποιο και επειτα κανεις σεξ μαζι του? Προυποθεση εννοείται να θελει πολυ ο ενας τον αλλο και να υπάρχει έντονη ελξη.. ηλικιες 34 κ οι δυο. Και αν ειστε σε αποσταση και έρχεται απο πολυ μακρια για να σε δει και θα τον φιλοξενησεις? Πώς ενεργουμε τοτε?
5
 
 
 
 
σχόλια
Το πως θα τον φιλοξενήσεις δεν προϋποθέτει να προχωρήσετε και μπορείς αν θες να τον προετοιμάσεις, να το πετάξεις σαν σπόντα. Πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά εγώ νομίζω ότι η καταλληλη στιγμή, εφοσον θες σχέση, είναι όταν έχεις διαπιστώσει ότι και ο άλλος θέλει το ίδιο και όχι μόνο σεξ ας πούμε. Αυτό, όχι γιατι το ''μόνο σεξ'' είναι κακό, αλλά δίοτι θα σε εκανε να δεθείς με κάποιον που δεν θέλει να δεθεί μαζι σου. Κάτι τέτοια κατά την γνώμη μου σε φθείρουν αρκετά, αρα ίσως να ηθελες να αποφυγεις να βρεθείς σε αυτην την θέση.
Σχέση την αποκλείουμε εξ αρχής απο οτι κατάλαβα. Αφου μονο σεξ θα κάνετε τι το συζητάς. Αστον να κλείσει ξενοδοχείο κ του προτείνεις μετα το ποτο να πατε σπιτι σου αν δν σου εχει ηδη προτείνει να πας στο ξενοδοχειο του.Καλη διασκεδαση!
Scroll to top icon