ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2018 | 17:23

Νιώθω εθισμένος στην πορνογραφία.

Είμαι είμαι 18 ετών, αγόρι και τον τελευταίο καιρό νιώθω πως είμαι εθισμένος στην χρήση της πορνογραφίας. Δεν έχω οδηγηθεί σε ακρότητες, απλά βρίσκω δύσκολο να σταματήσω να παρακολουθώ για διάστημα μεγαλύτερο της μιας εβδομάδας -ίσως βέβαια φταίει πως παράλληλα προσπαθώ να μην αυτοϊκανοποιούμαι, αν και ακόμη αν ισχύει κάτι τέτοιο, πάλι βρίσκω ανησυχητικό να μην αντέχω ούτε μια βδομάδα χωρίς. Όταν παύω να προσπαθώ να απεξαρτηθώ συνήθως παρακολουθώ από μια εώς τρείς φορές ημερησίως.Το κύριο ζήτημα που με απασχολεί είναι οι κοινωνικές μου σχέσεις. Παρατηρώ πολλές φορές τον εαυτό μου να μην μπαίνει στον κόπο να κοινωνικοποιηθεί/να μιλήσει με νέα άτομα. Είμαι με μία κοπέλα, η οποία όμως νιώθω αρκετές φορές πως δεν μου είναι αρκετή. Δεν έχω/έχουμε κάνει σεξ και συχνά νιώθω πως θέλω να το κάνω μαζί της, ακόμη και αν ύστερα από μια λογική εξέταση, ξέρω πως αυτή δεν είναι έτοιμη, και ίσως ούτε η ιδανική κοπέλα με την οποία θα ήθελα να βρεθώ στο κρεβάτι. Αρκετές στιγμές επίσης φαντασιάζομαι άλλες (συγκεκριμένες) κοπέλες, για τις οποίες νιώθω να θέλω απλά να κάνουμε σεξ, όχι όμως φάση/σχέση.
8
 
 
 
 
σχόλια
Εθισμός στο πορνό υπάρχει όταν η σεξουαλική επιθυμία ικανοποιείται ΜΟΝΟ με το πορνό και τον αυνανισμό, ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχη επιθυμία για σεξουαλική επαφλη με άλλους ανθρώπους.Περισσότερο θα ανησυχούσα για την ιδέα που αποκτάς για το σεξ μέσω του πορνό, παρά για εθισμό (επιθυμείς γυναίκες, δεν είσαι εθισμένος στο πορνό ακόμα).
Καλή σου μέρα αδερφέ Κατέβασε και δες το Don Jon https://www.youtube.com/watch?v=vf_kYsf_hbI .Σε θεωρώ πολύ φυσιολογικό και εγώ στην ηλικία σου τόσες φορές το έκανα και στα 40 μου μπορεί να το κάνω αραιά και που γιατί όπως έχει πει και ο Γούντι Αλεν όταν αυνανίζομαι κάνω ερωτά με την σύντροφο που θέλω.
> Είσαι 18 > το μέρος της κοινωνικοποίησης άσχετο > δεν έχεις κάνει σεξ με την κοπέλα σου > τραβάς από 1-3 φορές τη μέρα> δεν έχεις κάνει σεξ με την κοπέλα σου, και είσαι 18> δεν είσαι εθισμένος στην πορνογραφία, αλλά στον αυνανισμό, αν είχες να τον παίξεις 2 βδομάδες δεν θα χρειαζόσουν την τσόντα για να το κάνεις, είναι νορμαλ.> Μην υπεραναλύεις, απλά θες σεξ
Γεια σου! Το 3 φορές την μέρα πορνο, ακούγεται πολύ αλλά όχι και σε σημείο που να το λες εθισμό. Ακόμη , δεν υπαρχει λόγος να απέχεις από τον αυνανισμό, γιατι να το κάνεις αυτο? Έπειτα, κοίταξε... Μου φαίνεται πως για αυτήν την κοπέλα δεν καιγεσαι και τόσο, αλλα αν εξαιρεσουμε αυτό, η ''ιδανική'' κοπέλα που θα βρεθείς στο κρεβάτι δεν ξέρω κατα πόσο είναι ευκολο να βρεθει. Καταρχας, όσα βλέπεις στις ερωτικές ταινίες δεν είναι στανταρ ,μπορεί να σου τυχουν μπορει και οχι. Επειτα ολο όλο ζητημα σεξ, χρειάζεται χρόνο και υπομονη. Αλλιώς είναι μια κοπέλα που μόλις ξεκινησατε την σεξουαλικη σας ζωή, αλλιώς είναι στους δύο μήνες, αλλιώς στον έναν χρονο...Παρεμπιπτοντως, η εξ. σου μου φανηκε πολύ ανωριμη για καποιον λογο.
3 φορές τη μέρα πορνό δεν ακούγεται σε σημείο να το λες εθισμό; :OΔεν λέμε πόσες φορές τη μέρα θα σκεφτεί κάτι σεξουαλικό (διψήφιος είναι ο αριθμός βάση στατιστικών κάπου διάβαζα). Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Το πορνό έχει την σχεδόν αυτοματοποιημένη λειτουργία που υποθέτεις (εξ ου και μας λέει ότι "συγκρατείται" για να μην εγκλωβιστεί ακόμη περισσότερο...δηλαδή συνειδητοποιεί την αυτοπαγίδευση)Το περίεργο είναι γιατί δεν επιδιώκουν επαφές δια ζώσης με την κοπέλα και υποθέτει απλώς. Το φυσιολογικό είναι να κοινωνικοποιείται κι όχι να ερεθίζεται με πορνό. Λογική η ερώτησή του. Λογικότατη!
Βασικά λέει από μία εως 3...Αλλα πραγματικά, δεν ξέρω, για να το λες εσυ που εχεις και μια εμπειρια παραπανω ας συμφωνησω. Αυτό που μου φαινεται πιο ανησυχητικό, είναι το τι standards θα του έχει δημιουργήσει το πορνο. Τώρα αυτό το με την κοινωνικοποίηση , δεν το έπιασα είναι η αλήθεια. Αν μπορεί καποιος να μου το εξηγησει ας το κάνει.
Scroll to top icon