ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2018 | 21:10

Ένα μήνυμα που δε θα σου στείλω ποτέ

Με άφησες για εκείνη επειδή δεν ήθελες να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί μέχρι να μη μας χωρίζει η απόσταση. Αλλά θα ήθελα έστω για μια ώρα να ήμουν στη θέση της. Να μπορώ να σε φιλήσω παθιασμένα, να μείνουμε αγκαλιά χωρίς να μιλάμε, να κάνουμε σεξ μέχρι να μην αντέχουμε, ή έστω να δούμε μια ταινία μαζί και να σου κρατάω το χέρι. Αλλά σκέφτομαι ότι σε έχει αυτή και δε κάνει τίποτα από αυτά μαζί σου και θυμώνω. Σου κάθεται με το ζόρι ενώ εγώ σε σκέφτομαι όλη μέρα. Μαζί μου θα ήσουν πιο ευτυχισμένος ρε γαμώτο. Σ'αγαπώ περισσότερο απ' ότι κατάλαβες ποτέ. Γιατί διάλεξες την εύκολη λύση; Μου λείπεις.. Ακόμα και το να μπορούσα να κοιτάξω τα ματάκια σου για λίγο, θα μου έφτανε. Και παραμένω μόνη.. Ελπίζω τουλάχιστον εσύ να είσαι τόσο ευτυχισμένος όσο λες.. Ελπίζω να μην με σκέφτεσαι ακόμα.. Εγώ πότε θα βρω κάποιον; Δεν αντέχω να σε σκέφτομαι και να μη σε έχω.
11
 
 
 
 
σχόλια
Καλημερα σας.Συγνωμη για τα ορθογραφικά αλλα βαριέμαι να διορθώνω.Λοιπων κοιταξε να δεις.Ξεπερασε το.Φτιαξου στολίσου και θα βρεις αλλο αγόρι.Αλλαξε την ψυχολογία σου και ξεπέρασε το.υπαρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.κατι ακομα εαν χωρίσει ο τύπος την κοπελα και σε ξανά ενοχλήσει πες του φιλε τελειώσαμε μην με ενοχλης και πήγαινε παρα κατο.
Είναι δύσκολο, αλλά οφείλεις στον εαυτό σου μια προσπάθεια να πάει παρακάτω. Απαγόρευσε να τον σκέφτεσαι.Εγώ είμαι υπέρ και την μονόπλευρη καψούρα να τιμάμε, όταν το παλικάρι είναι σπαθί ξηγημένο. Όχι όμως για το κάθε έναν που σε έκανε πέρα λες και δεν ήσουν τίποτα.
ο χωρισμος ποναει,ειδικα αν θεωρεις οτι εσυ αγαπας περισσοτερο και προσπαθησες περισσοτερο για αυτην την σχεση.το λες ομως μονη σου,διαλεξε την "ευκολη λυση" και προφανως ειναι κατι κοντα του.δεν ειναι ομως η ευκολη λυση,ειναι η ΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ.οι πιθανοτητες να κρατησει μια σχεση σε αποσταση ειναι παρα πολυ μικρες.να το εχετε στο νου σας οσοι μπαινετε σε τετοιες διαδικασιες.
Ειχα σχεση απο αποσταση για 7 ολοκληρα χρονια κ κατεληξε σε γαμο κ περιμενουμε το μωρο μας δεν λεω πως ειναι ευκολη ειναι πολυ δυσκολη αλλα αν γουσταρεις τον αλλο τοσο πολυ ειναι το αλλο σου μισο κ ας βρισκεται κ στην αλλη ακρη της γης θα ειστε μαζι. Το νομισμα εχει παντα δυο οψεις.
δεν διαφωνω καθολου,τα ποσοστα θα μου πεις ομως.ποσοι απο αυτους που ειχαν σχεση σε αποσταση κρατησε?αυτο μας ενδιαφερει..οχι οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Πολύ ρομαντική άποψη. Για μένα η σχέση από απόσταση μετράει τόσο χρόνο όσο ο κοινός χρόνος του ζευγαριού. Δε βλέπω πως η απουσία του άλλου ανθρώπου, όσο συχνή και ποικιλότροπη μπορεί να είναι η καθημερινή επικοινωνία, μπορεί να προάγει τη σχέση. Χάνεις επεισόδια, αλλαγές, δεν αποκτάς αντοχές στην τριβή μεταξύ του ζευγαριού, ένα σωρό πράγματα.Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου, αλλά πραγματικά ελπίζω να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Συμφωνώ.. κ σου λέω πως βέβαια κ οι περισσότερες σχέσεις διαλύθηκαν γιατί κάνεις δεν είχε βρει μάλλον στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό τον άνθρωπο του γιατί όλοι θέλουν τα εύκολα κ όχι τα δύσκολα.. Νομίζουν πως αν τον άλλον τον έχεις κοντά τον ελέγχεις (με αυτό το πλευρό να κοιμάστε παιδια) αν ο άλλος θέλει να στην κάνει στην κάνει κ μέσα στα μάτια σου χωρίς να πάρεις χαμπάρι τίποτα.. Εγώ προσωπικά είχα σχεση κ από κοντά πιο κοντά δεν γινόταν συνέχεια μαζι κ στο τέλος με πλήγωσε με τον χειρότερο τρόπο και όταν μου έτυχε ο άνθρωπος μου με το που τον είδα δεν με ενοιαζε αν θα μου έλεγε ότι εμένε ακόμα κ στην άλλη άκρη του πλανήτη κατάλαβα ότι με αυτόν θα κάνω οικογένεια ότι παρόλο τς δυσκολίες θα αντέξουμε κ όντως αυτό έγινε. Δεν λέω ότι είναι εύκολη υπόθεση η σχεση από απόσταση αλλά αν είναι να μείνει ζωντανή θα μείνει τώρα ο άνθρωπος που θα βρεις είναι το πιο σοβαρό κομμάτι.
Fabinas αυτή είναι η άποψη σου όπως κ εγώ έχω την δική μου κ ο καθένας. Δεν ξέρω αμ είναι ρομαντικό ή ότι άλλο εγω ειπα τι έζησα κ που κατέληξε. Ναι είδαμε κ τα από κοντά πως είναι.. Ο καθένας την άποψη του δημοκρατία έχουμε
Είναι τόσο πατόκορφα λανθασμένο αυτό που σκέφτεσαι αλλά σε καταλαβαίνω τόσο πολύ...Δυο συμβουλές που άκουσα κι ίσχυσαν στην περίπτωσή μου:- Ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός- Ο έρωτας μ' έρωτα περνάει (αλλά δεν ξέρεις πότε κι από πού θά 'ρθει)
Scroll to top icon