ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2018 | 16:47

Να βγαίνω μόνη..

Εδώ και αρκετό διάστημα με προβληματίζει οτι θέλω να πάω σε μια συναυλία, να δω μια ταινία,μια παράσταση ή να πάω σε ένα χ event, ακόμα να κάνω ένα ταξίδι όταν έχω την δυνατότητα, και άλλα πράγματα που τελικά δεν κάνω γιατί δεν έχω παρέα.. Είναι λογικό με τους φίλους μου να υπάρχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα ή να έχουν μια καθημερινότητα που δεν τους επιτρέπει λόγω χρονου, χρήματος κλπ να με συντροφεύσουν κάποιες φορές.. Αλλά νιώθω πως μένω πίσω και πράγματα που θελω πραγματικά να κάνω, τα χάνω.. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι στιγμές αλλά σκέφτομαι πως και μόνη μου δεν θα ήταν άσχημα.. Μου φαίνεται κάπως να πηγαίνω σε διάφορα μέρη μόνη.. Ίσως νιώσω άβολα..Δεν ξέρω.. Ίσως λανθασμένα σκέφτομαι περισσότερο απ όσο θα έπρεπε πως θα το δουν οι άλλοι.. Μια δοκιμή χρειάζεται βέβαια.. Και νομίζω θα μου αρέσει..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκινά με το πιο απλό και σταδιακά κανε και κάτι παραπάνω.Να πάω να φάω μονή μου έξω για εμένα ήταν το πιο δύσκολο.Μια συμβουλή αν είσαι μονή σου έξω μην κοιτάς το κινητό σου συνέχεια βάλτο στην τσέπη και κανε ότι δεν υπάρχει.Μπορείς να περάσεις και μόνη σου πολύ καλά απλά πίστεψε το !
Σε καταλαβαίνω απολύτως σε αυτό που νιώθεις.Ξεκίνα σιγά σιγά να κάνεις πράγματα μόνη σου..Ξεκίνα να πηγαίνεις σε καταστάσεις που δε θα σε κάνουν να νιώσεις τόσο άβολα...Μία ταινία στον κινηματογράφο για παράδειγμα...΄Ετσι και θα κάνεις κάτι που θες και θα ξεφοβηθείς...Μετά δοκίμασε να κάνεις μια μονοήμερη μόνη σου και σιγά σιγά θα ξεθαρέψεις..Θα δείς οτι όντως είναι υπέροχο να κάνεις πράγματα και μόνος σου.Καλή αρχή! :)
Scroll to top icon