ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2018 | 20:03

Όχι, δεν μπορώ να το κάνω.

Μου έλεγες επί τόσον καιρό ότι θες από μένα δέσμευση και τώρα μου ζητάς να χαλαρώσω τις απαιτήσεις μου, για να μην μείνω μόνη. Με εξοργίζει αυτό. Να ξέρεις ότι μαζί σου δεν πρόκειται να κάνω κάτι χαλαρό. Χίλιες φορές με κάποιον άλλον παρά μαζί σου. Ή θα είμαστε σοβαρά μαζί ή θα το λήξουμε. Δεν σου ζητάω να με παντρευτείς μέσα σε ένα μήνα. Σου ζητάω όμως να είμαστε σοβαρά μαζί και να βλέπουμε στο μέλλον. Δεν μπορώ να γυρνάω δέκα βήματα πίσω κάθε φορά που εσύ αλλάζεις συμπεριφορά, μόνο και μόνο επειδή δεν μου λες την αλήθεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΣ, ΣΕΒΑΣΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΛΑΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ;
4
 
 
 
 
σχόλια
Για να υπάρχει σύμπλευση τα καράβια πρεπει να εχουν την ιδια ταχυτητα.. Εχεις φυγει χιλιομετρα μπροστα ή εχεις μεινει πολυ πισω.. Όσο και αν χτυπιεσαι με το ζορι δεν τραβάει. Ή χαλάρωσε και εσυ ή να το λήξεις. Σε βλεπω με ζαναξ συντομα.
Θα κλάψεις κι άλλο ή έχεις ακόμα περιθώρια να καταβαραθρώσεις την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό σου;Μην αναρωτιέσαι μετά γιατί σου συμπεριφέρεται έτσι, η εξόμολόγηση σου δείχνει το γιατί.
Κάνεις το κλασσικό λάθος που κάνουν πολλές και το έκανα και εγώ όταν ήμουν μικρότερη. Δεν δίνεις ΚΑΘΟΛΟΥ αξία στον εαυτό σου όσο κι αν προσπαθείς να εκφράσεις το αντίθετο στην εξομολόγησή σου. Βρες έναν άνθρωπο κορίτσι μου να σε κάνει μόνο να χαμογελάς και από την πρώτη στιγμή να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και ότι αξίζεις τα πάντα. Να μη δέχεσαι τίποτα λιγότερο στη ζωή σου.
Scroll to top icon