ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2018 | 19:51

I_am_beautiful #not

Καθόμουν στο λεωφορειο σε τετράδα θέσεων.Δίπλα μου κάθεται μια κοπέλα.Όμορφη.Απέναντί μας κάθεται ένα ζευγάρι που μιλούσε για σοκολάτες.Σε 3 στάσεις κατέβηκε το ζευγάρι.Ευκαιρία σκέφτηκα να πιάσω κουβέντα στην κοπέλα δίπλα μου με αφορμή τις σοκολάτες.Την σκουντάω και της λέω "Ποια είναι η αγαπημένη σου σοκολάτα;". Μου λέει "Συγγνώμη αλλά έχω μια πολύ σοβαρή δουλειά να κάνω" και σηκώνεται να κάτσει αλλού μόνη της!!!χαχαχα
19
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πάλι που μιλάω στο δρόμο και στα ΜΜΕ με άνδρες, γυναίκες, σκυλιά και γατιά χωρίς να θέλω να τους την πέσω ή να τα π****, πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί να φύγεις αν σου μιλήσει κάποιος...όταν σου μιλάει κάποιος σημαίνει οπωσδήποτε ότι έχει βλέψεις ερωτικές; Κι εντάξει ναι, το πρόσωπο της εξομολόγησης μπορεί να είχε, αλλά πρέπει απαραίτητα να έχουν όλοι; Ή ακόμα κι αν έχει ο ένας κι ο άλλος όχι, είναι χάσιμο χρόνου να μιλήσουν σαν δυο άνθρωποι εφόσον δε θα γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους;Για την ιστορία έχω ένα φίλο που τον γνώρισα πριν 5 χρόνια στο λεωφορείο για Πειραιά και πρωτομιλήσαμε όταν μου είπε "θες να καθίσεις από εδώ για να μη πέφτει πάνω σου ο ήλιος;" . Μέχρι σήμερα έχουμε κρατήσει επαφή και κάνουμε πολύ καλή παρέα.
Συμφωνώ στο αν στον έναν δν αρέσει δν σημαίνει κάτι. Ούτε είναι αγαμητη,ούτε ξινη,ούτε κρυοκωλη ούτε τίποτα. Ειναι ωραίο το φλερτ!άλλοι το αναζητούν κ το επιδιώκουν κ άλλοι όχι.
Δεν ξέρω, αλλά κι ένας που να μ' άρεσε αν με σκούνταγε θα σκεφτόμουν: " Τι μλκς". Αν μ' άρεσε πολύ και η συνέχεια ήταν διασκεδαστική θα το άφηνα ΙΣΩΣ να περάσει. Αλλιώς θα ερχόμουν εδώ μέσα να γράψω: "Ένας άκυρος μου δίνει μια αγκωνιά και όλο ύφος και χάρη με ρωτάει για το ποιες σοκολάτες μ' αρέσουν. Ωραίο παιδί μεν, αλλά αν νομίζουν ότι μ' ένα poke θα πέφτουμε ξερές, δικό τους θέμα. Κι όχι φίλε μου, αυτό δεν είναι το λεγόμενο επιθετικό φλερτ! Άφησε και μια μελανιά στο ευαίσθητο δερματάκι μου , σνιφ-κλαψ.Υ.Γ. Μου πήρα την αγαπημένη μου σοκολάτα για παρηγοριά. "
Πάντως δε νομίζω ότι κάποιος καταδικάζει την κοπέλα, ούτε και θα έπρεπε. Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα που δεν ανταπέδωσε και δεν ήταν αρκετά χαρωπή να το πούνε στην κοπέλα τους να ενδίδει. Με μέτρο ο μισογυνισμός. :)
* το λέω για μερικά παρακάτω σχόλια** Όλοι-όλες έχουμε νιώσει άβολα με την προσοχή κάποιου επειδή είτε δεν μας άρεσε, είτε είχαμε άλλα στο μυαλό μας. Τι να πω που τα πραγματικά γλυκά φλερτ μου τα έκαναν όταν ήμουν ερωτοχτυπημένη και δεν έβλεπα γύρω μου; Συμβαίνουν αυτά.
Scroll to top icon