ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2018 | 02:08

Πως γίνεται να ερωτευτείς κάποιον που δεν σου αρέσει;

Έχω κάποιες σκέψεις που με έχουν μπερδέψει πολύ τελευταία.Έχω τα τελευταία 6 χρόνια έναν πολύ καλό φίλο. Είναι θα έλεγα ο καλυτερος μου φίλος. Είμαστε πολύ κοντά σαν άνθρωποι, ταιριάζουμε στα πάντα, στην παρέα, στο χιούμορ, στα γούστα, στις απόψεις, στον τρόπο ζωής....σε όλα είμαστε πολύ ταιριαστοί.Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας στα πάντα. Επίσης, η φιλία μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πολύ τρυφερή. Αγκαλιαζόμαστε, λέμε συχνά σ'αγαπώ ο ένας στον άλλον κλπ. Τον αγπάω τρομερά πολύ σαν άνθρωπο, και πάντα πίστευα οτι αν είχε διαφορετική εμφάνιση θα τον είχα σίγουρα ερωτευτεί και οτι θα γινόμασταν τέλειο ζευγάρι.Πάντα σκεφτόμουν οτι ο ιδανικός σύντροφος για μένα, θα έπρεπε να έχει χαρακτήρα και προσωπικότητα σαν τη δική του.Αλλά πάντα πίστευα οτι δεν θα μπορούσα ποτέ να ερωτευτώ αυτόν. Εμφανισιακά δεν με εμπνέει καθόλου. Είναι παχύσαρκος και ασχημούλης! Τις τελευταίες μέρες όμως έχω μπερδευτεί πολύ. Σκέφτομαι οτι αυτός ο άνθρωπος, αν δεν σκάλωνα σε ένα τόσο ρηχό ζήτημα όπως είναι η εμφάνιση, θα μπορούσε να είναι για μένα ο ιδανικόςσύντροφος. Σκέφτομαι οτι τόσα χρόνια είχα έναν τέτοιο θυσαυρό δίπλα μου και δεν τον έβλεπα...Είναι ο άνθρωπος που με κάνει χαρούενη και ευτυχισμένη, και αν παραβλέψω το εμφανισιακό, είναι ο πιο όμορφος άνθρωπος που ξερω!!! Νομίζω οτι κατα κάποιον περίεργο τρόπο έχω αρχίσει και τον ερωτεύομαι!Και είναι παράξενο, γιατί η έλξη που νιώθω γι' αυτόν δεν είναι σεξουαλική. Δεν μπορώ να φανταστώ το σεξ μαζί του... Όμως σκέφτομαι συνέχεια οτι θέλω απλά να χωθώ στην αγκαλιά του!!!Και είναι τρομακτικό γιατί είναι ο καλύτερος μου φίλος και δεν θέλω να διακινδυνέψω την φιλία και τη σχέση που έχουμε τώρα...Είμαι μπερδεμένη, δεν είμαι καν σίγουρη για το τι νιώθω! Σκέφτομαι οτι μπορεί να γίνει κάτι και να το μετανιώσω; Η να γίνει κάτι αλλά να δω οτι δεν με εμπνέει σεξουαλικά; Η αν είμαστε μαζί κι εγώ καταλλήξω να κοιτάζω ομορφότερους άντρες ; Τον αγαπάω πάρα πολύ και δεν θα ήθελα για κανέναν λόγο να τον πληγώσω....Αυτός μου έχει πει οτι όταν είχαμε γνωριστεί του άρεσα , αλλά έμαθε οτι είχα σχέση τότε κ έλειξε το ζήτημα...Είναι αυτός που πάντα του λέω τους προβληματισμούς μου. Τώρα έτσι όπως τα έχω μπλέξει στο κεφάλι μου, δεν μπορώ και να του μιλήσω...Τι να κάνω;
6
 
 
 
 
σχόλια
Νομιζω πως δεν τον θελεις, απλα μπηκες σε κάποιες σκεψεις κ τις συνεχισες. Αν τον ηθελες θα σου ειχε βγει αβιαστα κ ουτε καν θα ανεφερες τα "εμφανισιακα μειονεκτηματα".
Νομιζω πως δεν τον θελεις, απλα μπηκες σε κάποιες σκεψεις κ τις συνεχισες. Αν τον ηθελες θα σου ειχε βγει αβιαστα κ ουτε καν θα ανεφερες τα "εμφανισιακα μειονεκτηματα".
Λυπάμαι γι'αυτό που θα πω αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Ρίσκαρε και όπου βγει. Δώσε ευκαιρία στο παιδί. Μετά μπορεί να είναι αργά, όταν θα τον δεις με μια εξίσου όμορφη όσο εσύ θεωρείς τον εαυτό σου μπορεί να είναι ήδη αργά. Η ζωή παίζει πολύ βρώμικα παιχνίδια.
Απομόνωσε το υποθετικό στοιχείο "θα μπορούσε να ήταν ο ιδανικός σύντροφος για μένα" από τη φιλία σας. Τον αδικεί(ς) και μπερδεύεσαι και η ίδια, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Καμιά φορά μας πιάνουν τα λανθάνοντα εγωιστιλίκια μας και πείθουμε τον εαυτό μας ότι αν θέλουμε μπορούμε να τον έχουμε γιατί είναι και παχύσαρκος και ασχημούλης ο καημένος και ποια θα γυρίσει να τον κοιτάξει και έχει πιθανότητες και μπορώ να τον φτιάξω εγώ, ανάγοντας τον εαυτό μας σε wannabe Πυγμαλίωνες. Έτσι όμως, και άδικη είσαι και δεν τον εκτιμάς τον φίλο σου, να ξες.
Τίποτα να μην κάνεις, αφού λες δεν σε εμπνέει το παιδί. Ας πούμε ότι κάνεις κίνηση, αυτός ανταποκρίνεται και μετά τι; Θα ντρέπεσαι να κυκλοφορείτε μαζί; Δεν υπάρχει κάναμε κάτι αλλά σε βλέπω σαν φίλο, με το που το ξεστομίσεις ο τύπος θα γίνει Λούης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon