ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2018 | 12:58

Θέλω να χωρίσω αλλά φοβαμαι

Με τον άντρα μου δεν έχουμε πια κανένα κοινό σημείο επαφής.Ασπρο εγώ,μαύρο αυτός.Όλη μέρα δουλεύει σαν τρελός και έρχεται μόνο στο σπίτι για ύπνο και μπάνιο.Αποτελεσμα να μην έχουμε καθόλου χρόνο ως ζευγάρι και να μην ανταλλάσουμε ούτε κουβέντα.Επίσης προβαίνει σε διάφορες κινήσεις χωρίς να με ενημερώνει η στην καλύτερη απλά να μου το ανακοινώνει χωρίς να τον ενδιαφέρει η δικιά μου γνώμη.Αποφασιζει να αλλάξει το αυτοκίνητο του και απλά θα μου το αναφέρει και την επόμενη μέρα θα έχει αγοράσει ένα άλλο.Αποφασίζει να αρχίσει 2η δουλειά και απλά θα μου το πει και θα πάει χωρίς να με ρωτήσει και αλλά πολλά παρόμοια σημαντικά περιστατικά.Μαζί έχουμε ένα μωράκι λίγων μηνών και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που μένω γιατί όποτε του αναφέρω τη λέξη "διαζυγιο" μου λέει ξεκάθαρα ότι εγώ δεν τον νοιάζω αλλα αν τολμησω να παρω το μωρό μαζι μου θα κάνει μεγάλο κακο σε μένα και στους γονείς μου.Αν θέλω να φύγω,θα φύγω χωρίς το παιδι μου λέει.Ετσι και εγώ κάθομαι σπίτι για να μην χάσω το μωρό μου αλλά δεν αντέχω άλλο να είμαι το "ζωο" σε αυτή τη σχέση.Οκ δεν είναι γυναίκας,χαρτοπαιχτης η πότης ουτε με εχει χτυπησει ποτε αλλά απλά έπαψα να τον ενδιαφέρω και να είμαι προεταιραιοτητα του εδώ και καιρό και αυτό με κάνει να νιώθω σαν σκουπίδι.Λυπάμαι μόνο που έκανα παιδι μαζί του και το μωρό μου μεγαλώνει μέσα σε μια προβληματική οικογένειά. Συγγνώμη μωράκι μου...Η μανούλα δε θα σ αφήσει ποτέ!
7
 
 
 
 
σχόλια
Όπως έγραψες εδώ, γκούγκλαρε για οργανισμούς που προστατεύουν τη γυναίκα και το παιδί. Αν δε σε φιλοξενήσουν (πολύ πιθανό, εφόσον δεν υπάρχει κακοποίηση), ίσως σου δώσει νομικές συμβουλές ο/η δικηγόρος με τον οποίο συνεργάζονται.
ψιιιιιτ...ακου τωρα ενα ωραιο κολπακι.πες,θελω διαζυγιο και το μωρο χαλαλι σου,δεν υπαρχει κανενα προβλημα κρατησε το,εγω φευγω.το πολυ σε 2 βδομαδες σε εχει παρει τηλεφωνο κ σε παρακαλαει να ερθεις να το παρεις.
Καλό σαν πλάκα, αλλά όχι εφικτό... θα το φορτώσει στη γιαγιά...Αν η οικογενειακή σου κατάσταση είναι όπως την περιγράφεις, δεν υπάρχει δικαστήριο στην Ελλάδα που θα δώσει το μωρό στον άντρα σου.
καθολου πλακα κ πολυ εφικτο.Πολλοι αντρες χρησιμοποιουν τα παιδια σαν μοχλο πιεσης απεναντι στην εκαστοτε γυναικα.ξερουν την αδυναμια της.αν δειξει οτι δεν ενδιαφερεται,τον χτυπησε εκει που ποναει.
Αν φύγει, ο πατέρας θα δώσει το παιδί στη γιαγιά, θα τρέξει σε ένα δικηγόρο και θα ζητήσει με ασφαλιστικά μέτρα την επιμέλεια του παιδιού, λόγω "αναίτιας" (όπως θα ισχυρισθεί) εγκατάλειψης της συζυγικής σχέσης. Η εξομ. θα βρεθεί από τη δεδομένη θέση της μάνας που αγαπάει το παιδί στη θέση της "ξετσίπωτης" που παράτησε βρέφος και άνδρα. ΕΚΕΙ, θα βρεθεί δικαστήριο να δώσει το παιδί στον άνδρα.Σε σέβομαι γενικώς, αλλά η πλακίτσα σου είναι η χειρότερη δυνατή συμβουλή που μπορείς να της δώσεις. Μη μιλάτε αν δεν είστε μέσα στα πράγματα...
Scroll to top icon