ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2018 | 18:14

ηλικία

Είμαι μια κοπέλα 19 χρονών και θα μπω κατευθείαν στο θέμα και στο λόγο που γράφω αυτή την εξομολόγηση. Πριν λίγο καιρό άρχισα να βγαίνω με έναν φίλο μου και ενώ περάσαμε πολύ όμορφα, έχω ένα προβληματισμό. Είναι 32 χρονών, με περνάει δηλαδή 12 χρόνια και κάτι. Είμασταν πολύ καλοί φίλοι πριν αρχίσουμε να βγαίνουμε αλλά τώρα πιστεύω θα συνεχιστεί αυτό που γίνεται και έχω πελαγώσει. Τον θέλω πραγματικά πολύ αλλά δεν μπορώ να παραβλέπω την ηλικία του. Γενικά οι περισσότεροι μου λένε ότι δεν με περνάνε για 19 αλλά μεγαλύτερη και εκείνος δε φαίνεται πραγματικά να είναι 32, αλλά νεότερος. Νιώθω πολύ ωραία όταν είμαι μαζί του, με σέβεται, είναι τρυφερός και είναι πολύ άνετος. Πρώτη φορά μου φέρεται άντρας τόσο καλά. Όμως η διαφορά ηλικίας... Είναι πραγματικά τόσο κακό; Εσείς τι λέτε;
5
 
 
 
 
σχόλια
Σημασια δεν εχει η ηλικια...αλλα ο τροπος ζωης που κανει και κανεις, τα ενδιαφεροντα κλπΠροφανως και θα χει πιο πολλες εμπειριες απο σενα αλλα θα ειναι ενα ομορφο ταξίδι και για τους δυο ολο αυτο....Δεν βρισκουν ολοι οι 30 αριδες πιπινακια...!!!!Περνα ωραια οσο κρατήσειΣας φιλώΥγ: συμπασχω και εχει πλακα!
Η διαφορά ηλικίας από μόνη της δε λέει κάτι. Αμα κάνεις όνειρα για παντοτινές αγάπες, γάμους παιδιά κλπ, ξανασκέψου το. Αμα θες να ζήσεις και να περάσεις καλά, μη το σκέφτεσαι.
Αφού ταιριάζετε σαν φίλοι γιατί όχι και σαν εραστές! Αν κάποιος από τους δυό σας σταματήσει να θέλει τον άλλον, ελεύθεροι είστε να χωρίσετε. Προσεξε όμως, ίσως οι ανάγκες σας να είναι διαφορετικές σε λίγο καιρό. Ας μην είμαστε δογματικοί όμως.
Scroll to top icon