ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2018 | 15:15

Και νομίζουμε πως έχουμε τον έλεγχο.

Αναλογιζόμενος και ιχνηλατώντας το μονοπάτι της ζωής μου προς τα πίσω, φτάνω σε μία στροφή και διαπιστώνω πως ένα εντελώς, μα εντελώς ασήμαντο περιστατικό, άλλαξε την πορεία ολόκληρη της ζωής μου. Από τη μία είναι αστείο και από την άλλη τρομαχτικό πως κάτι τόσο ασήμαντο μπορεί να σε εκτρέψει τελείως από μια πορεία και να σε βάλει σε μία άλλη. Τότε βέβαια δεν κατάλαβα τι έγινε ούτε μπορούσα να φανταστώ που θα βγάλει. Ένα ασήμαντο περιστατικό με έκανε άλλο άνθρωπο, άλλαξε τις παρέες μου, τον τόπο διαμονής μου, το επάγγελμα μου, βασικά τα πάντα, ενώ είχα σαφή πορεία για κάτι τελείως διαφορετικό.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που λέω είναι ότι από μόνο του ένα (ασήμαντο) περιστατικό δε μπορεί να του αλλάξει τη ζωή. Δε μιλάμε π.χ για ένα ατύχημα που σε αφήνει παράλυτο.Καρά-είναι αόριστος, με συνέπεια να θεωρώ βλακεία το ότι προσδίδει σημασία ζωής σε ο,τι αναφέρεται. Οι επιλογές του αλλάξαν τη ζωή του, όχι το περιστατικό.
Scroll to top icon