ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2018 | 21:18

Πώς;

Στα μάτια μου είναι τόσο πανέμορφος... Μου έδωσε μια μικρή ευκαιρία να κάνουμε κάτι και εγώ την άφησα για να μην με αφήσει αυτός. Τώρα είναι με κάποια άλλη και είναι πολύ ευτυχισμένος και περήφανος.. Πέρα από αυτό όμως.. Τον βλέπω για 3 περίπου δευτερόλεπτα κάθε μέρα, και μετά χάνεται ο καθένας στη δουλειά του. Σκέφτομαι πόσο όμορφος είναι, και εσωτερικά και εξωτερικά. Μετά, με χτυπάει η πίκρα που εγώ ποτέ δεν θα έχω κάποιον τόσο θαυμάσιο.. και μετά γυρίζω, συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου. Κάποιοι λένε δεν υπάρχει έρωτας, είναι κάβλες. Όμως εγώ νιώθω σαν να βλέπω αστερια να τον λούζουν. Προφανώς είχε πολύ καλές πρώην, έρωτες και πάθη. Προφανώς έχει ζήσει όμορφα και πάντα είχε αυτή που ήθελε για να είναι τόσο όμορφος και χαρούμενος. Όχι σαν εμένα, που είμαι τίγκα στα απωθημένα, τις απορρίψεις, σχέσεις που με εξευτελιζαν, δεν με σεβονταν, απογοητεύσεις και αποτυχίες. Ξέρετε κάτι, πιστεύω ότι οι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή σου σε κάνουν όμορφο ή άσχημο ανάλογα με αυτά που σου δίνουν. Οπότε ένα μεγάλο μπράβο στις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που είναι αυτός που είναι. Ο υπέροχος :) Εγώ απλά, κοιτάω.. Δεν πειράζει.... Αυτή είναι η ζωή. Δεν έχει για όλους :)..
3
 
 
 
 
σχόλια
Φιλτατη σε νιωθω απολυτα. Και εγω το εκανα αυτο. Απερριψα καποιον για να μη με απορριψει αυτος στην πορεια και ηταν το χειροτερο πραγμα που θα μπορουσα να κανω. Μετα τον εξιδανικευσα, οπως εσυ αυτον. Ουσιαστικα πρεπει να παρεις αποφαση να αγαπήσεις τον εαυτο σου, να αντιστρεψεις το παιχνιδι της ζωης. Δεν ειναι οτι η ζωη δε σε αγαπα ειναι οτι εσυ επιλεγεις να βλεπεις απο αυτην την οπτικη και εχεις ελλειψη αυτοεκτιμησης , εστιαζεις στην ελλειψη της και αρα αυτη γιγαντωνεται οσο περναει ο καιρος. Επαθα ακριβως το ιδιο. Και προσπαθω με συνειδητα βηματακια να βγω απο αυτην την λουμπα. Θα κανω εσωτερικη δουλεια, οχι θα, ηδη κανω, και μολις θα ξανασυναντηθω με εκεινον που απερριψα γιατι φοβομουν μη με απορριψει θα ερθει η στιγμή που θα του ζητησω συγγνωμη, θα του πω ειχα ψυχολογικα και δεν αγαπουσα τον εαυτο μου, σε απερριψα γιατι πιστευα οτι δε σου αξιζω και οτι θα με αφηνες μετα γιατι δεν ειχα αυτοεκτίμηση . Η ειλικρινεια ειναι το παν. Θα το κανω και ας φαω τα μουτρα μου. Αλλα θα ασχοληθώ με αντρα εφοσον πρωτα εχω κανει εσωτερικη δουλεια και εφοσον ξερω συνειδητα οτι πλεον με αγαπώ περισσοτερο.
Scroll to top icon