ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2018 | 15:19

πρώτο βήμα

Με αφορμή διάφορες εξομολογήσεις εδώ αλλά και βιώματα από φίλους, θα ήθελα να πω πως δεν είναι κακό να κάνει μια κοπέλα κίνηση! Έχουμε 2018, δεν υπάρχει ένας τρόπος για να συνάψουν οι άνθρωποι σχέσεις. Το πρώτο βήμα δείχνει ότι η κοπέλα είναι δυναμική και με αυτοπεποίθηση που δεν κάθεται να περιμένει παθητικά τι θα της τύχει, αλλά φτιάχνει η ίδια τη ζωή της.Αν τώρα ένας τύπος ξενερώσει με την κίνηση όχι επειδή δε σας γουστάρει, αλλά επειδή τον προβληματίζει το γεγονός ότι είστε γυναίκα τότε δεν αξίζει καν. Επίσης, όλοι αυτοί που προβληματίζονται με δυνατές γυναίκες να πάνε να το κοιτάξουν. Είναι κακό να είναι ανεξάρτητος ένας άνθρωπος; Πόσο πίσω είμαστε σαν χώρα αν απορρίπτεις ένα άτομο λόγω φύλου για όλους τους λάθους λόγους δηλαδή... Άλλο δε μου αρέσει η τάδε κοπέλα και άλλο "ωχ δεν είμαι αρκετά μάτσο", βγάλτε επιτέλους αυτές τις προκαταλήψεις από το μυαλό για να μπορέσετε να ζήσετε όμορφα χωρίς να κρίνετε ή να φοβάστε μη σας κρίνουν..Μια συμβουλή προς όλους εσάς εκεί έξω. Είτε είστε γυναίκα είτε άντρας δεν είναι καθόλου κακό να κάνετε κίνηση. Αν όμως φάτε χυλόπιτα, τότε σταματήστε να ενοχλείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σεβόμαστε την απόφαση του άλλου όποια και να είναι αυτή.
7
 
 
 
 
σχόλια
Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι στην φυση το αρσενικο κυνηγαει το θυληκο οπως το εννοουν οι υπολοιποι. Το αρσενικο συναγωνιζεται οντως τα αλλα αρσενικα για το ζευγαρωμα στα ζωα που κατεχουν εδαφικες περιοχες για να εχουν το αποκλειστικο δικαιωμα ζευγαρωματος με τα θυληκα και να περασουν τους δικους τους απογονους. Τα λιονταρια σε περιπτωση που εκθρονισουν το παλιο κυριαρχο αρσενικο σκοτωνουν τα νεαρα κουταβια για να προκαλεσουν οιστρο στις θυληκες οι οποιες ειναι αυτες που επιλεγουν ποτε θα ζευγαρωσουν. Αυτα με τους ανδρες κυνηγους ειναι πιο πολυ καταλοιπα τις πατριαρχικης κοινωνιας που επιβαλει τη σεμνοτητα στις γυναικες και πολλες φορες οδηγει μεχρι και στην σεξουαλικη καταπιεση των γυναικων. Οι ανδρες απο την αλλη περνουν επιβεβαιωση απο τα ιδια προτυπα αν εχουν καταφερει πολλες γυναικες. Δεν νομιζω οτι ειναι η φυση οσο οι κοινωνικοι κανονες που ενδοβαλουμε απο πολυ μικρη ηλικια.
Κανένα πρόβλημα με τις κοπέλες που την πέφτουν. Απλά να μη συμπεριφέρονται μετά σαν εγκαταλελειμμένες κότες, στην περίπτωση που αυτός που τους κάτσει δεν θέλει τα ίδια με αυτές.
Συμφωνώ εν μέρει σε αυτό που λές .Το αν θα κάνει η γυναίκα όμως το πρώτο βήμα δεν τη καθιστά αυτομάτως ανεξάρτητη και δυναμική ,αυτά ορίζονται από τελείως διαφορετικά πράγματα .Επίσης η γυναίκα δεν χρειάζεται πχ να πάει να την πέσει στα ίσα σε κάποιον .Μπορεί να δώσει το πράσινο φως απλά και με ένα χαμόγελο σε κάποιον που θα θέλει .Επίσης δεν το θεωρώ κλίσε το να κάνει το βήμα ο αντρας γιατί αν δεις και στα ντοκιμαντέρ σε όλο το ζωικό βασίλειο έτσι συμβαίνει άρα μάλλον είναι λίγο φυσικό .Βέβαια καλό είναι να αφήσουμε κάποιες προκαταλήψεις πίσω αλλά από εμπειρία θα σου πω πως οι περισσότεροι άντρες που κάνω παρέα αν τους την πέσει κάποια δε γουστάρουν και τόσο όσο και να τους αρέσει .
Ζώο ετυμολογικά τουλάχιστόν, είναι ότι ζει μέσα σε αυτά είναι και ο άνθρωπος .Άσχετα από τη λογική που τα ζώα δεν έχουν υποτίθεται ,υπάρχουν και τα ένστικτα ε και στα ντοκιμαντέρ που βλέπω ενστικτωδώς λοιπόν το αρσενικό κυνηγά το θηλυκό .Το θηλυκό επιλέγει και τα αρσενικά παίζει και να σφαχτούν για τα όμορφα εκάστοτε μάτια της πχ λιονταρίνας άρα η φύση εκ των πραγμάτων έχει ορίσει κάποια πράγματα,τώρα γιατί και πως δεν το ξέρω αλλα συμβαίνει.
Δεν αντιλέγω. Eσύ σωστά το εξηγείς. Το είπα αρχικώς επειδή συνήθως η επίκληση στο "δεν είμαστε ζώα" λέγεται εδώ μέσα συνήθως όταν αναφέρονται γκομενικά θέματα. :)
Scroll to top icon