ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2018 | 02:00

Ντρεπομαι για την μανα μου

Ειμαι (22χρ) σε σχεση με εναν 24χρ, ειμαστε πολυ ερωτευμενοι, νιωθω απιστευτα ομορφα μαζι του, μου φερεται καταπληκτικα και γενικα τον θελω χωρις αυριο... Εχει αλωπεκια, δεν εχει καθολου μαλλακια δηλαδη! Και εδω καπου ερχεται η μανα μου η οποια μας ειδε απο μακρια μονο και εχει φριξει. Μου εβαλε τις φωνες που εμπλεξα μαζι του, τον κοροιδευει και γενικα τον καταδικασε για την εμφανιση του χαρακτηριζοντας τον τερας , μαδημενο και αλλα ρατσιστικα.Εγω ομως δε βλεπω το προβλημα στη σχεση μου μαζι του..δε βλεπω που κολλαει η μανα μου. Χωρις καν να τον εχει γνωρισει προσωπικα..ετσι! Εκλαιγα ολη μερα..με πληγωσαν πολυ τα λογια της ..Και μαλιστα με κοροιδεψε που με ειδε να κλαιω..γτ μενουμε κ στο ιδιο σπιτι ..δεν μπορω κ να κρυφτω βλεπετε.. Νιωθω οτι με καταπιεζει πολυ η μητερα μου και την μισω οταν μιλαει ετσι για το αγορι μου.Μπορειτε να μου προτεινε μια λυση; Δεν εχω μιλησει στο αγορι μ για αυτη τη κατασταση και δεν θελω να τον πληγωσω.. Τι θα κανω..
5
 
 
 
 
σχόλια
Λυπηρο που δεν τον εγκρινει αλλα get over it. Προφανως δεν ειναι το πρωτο πραγμα που δεν εγκρινει,εχει δωσει δειγματα. Συνηθως αυτες οι γυναικες δεν εχουν ζησε οσα ηθελαν και ζηλευουν την ευτυχια του αλλου,ναι,ακομη και του ιδιου τους του παιδιου. Οπως πολυ κομψα τεθηκε,ενηλικιωσου. Δικος σου συντροφος ειναι,οχι της μανουλας.
Να της πεις χωρίς φωνές οτι εσύ τον αγαπάς κι ότι σου αρέσει όπως είναι και δεν θες να ακούσιες κουβέντα. Να της κοβεις με το που το ξεκινάει. Όσο για το αγόρι σου, το Λεμόνι σου έδωσε την καλύτερη συμβουλή.
Δυστυχώς η μητέρα σου εκτός από χαμηλή νοημοσύνη, φαίνεται να έχει και ψυχολογικά προβλήματα. Είναι εμφανές δηλαδή το πόσο σε ζηλεύει και θέλει να σε πληγώνει. Δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, δικό της πρόβλημα.Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μην δίνεις σημασία στις κακίες που σου πετάει και γενικά να οχυρώσεις τον εαυτό σου για να μην μπορεί να σε αγγίζει το φαρμάκι της. Για αρχή θα έχεις συνέχεια στο νου σου οτι έτσι έτυχε να είναι και δεν αλλάζει, όμως μπορείς να αλλάξεις εσύ και να μην σε επηρεάζει, να μην δείχνεις οτι ενοχλείσαι γιατί έτσι παίρνει δύναμη και συνεχίζει.Στο αγόρι σου να μην πεις τίποτα, αν χρειαστεί να τον γνωρίσει προειδοποίησέ τον απλά οτι αν ειπωθεί κάτι άσχημο να μην της δώσει σημασία κι οτι θα είσαι εκεί να βάλεις όρια χωρίς φωνές, με ηρεμία και αποφασιστικότητα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon