ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2018 | 20:24

Δώρο γενεθλίων

Η κοπέλα μου έχει γενέθλια σε λίγες μέρες. Της πήρα ένα SmartWatch αλλά μου φαίνεται λίγο. Σκέφτηκα να πάρω κ κανένα αρκουδάκι, κανένα τριαντάφυλλο κ να το στήσω κάπως το σκηνικό.. Δείπνο έκπληξη, ρομαντική ατμόσφαιρα κ τέτοια. Νομίζετε ότι θα της αρέσει? Δεν ήθελα να πάρω πάλι κόσμημα.. Είπα κάτι πιο πρωτότυπο. Έχετε καμία καλύτερη ιδέα? Help ρε παιδιά! Είναι γύρω στα 30. Δεν ξέρω τι να πάρω..
6
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω με τον Wolverine@.Το καλύτερο δώρο για να της πάρεις θα είναι κάτι που έχει σχέση με τα γούστα της πχ τι μουσική ακούει,ή κάτι που να έχει σχέση με χόμπι και ενδιαφέροντα που μπορεί να έχει ή κάτι που ξέρεις ότι χρειάζεται..Όταν το δώρο έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του παραλήπτη,δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά.
Δονητή και εσώρουχα θα είναι τα δώρα που θα κάνει εκείνη στον εαυτό της.Θα παρεξηγηθεί αν της τα κάνει δώρο άλλος,ειδικά το πρώτο.Άμα είναι 30αρα το φως το έχει δεί ήδη.
Φιλε μου κατα την ταπεινη μου γνωμη τα καλυτερα δωρα ειναι αυτα που σημαινουν κατι συγκεκριμενο για το ατομο αυτο η ξερεις απο συζητησεις σας οτι ηθελε κατι τετοιο, κατι προσωπικο. Τωρα δεν μπορω να σκεφτω καποιο παραδειγμα. Αλλα να ας πουμε αν ξερεις οτι παιζει μπασκετ ενα ζευγαρι παπουτσια η τι φανελα του ειδωλου του. Αν κανει καποια συλλογη μια συλεκτικη εκδοση που δεν εχει κλπ. αλλα πολλες φορες ειναι δυσκολο να τα σκεφτεις η να τα βρεις και αναγκαζεσαι να δωρισεις τα τυπικα κωλονιες, αρκουδακια και αλλα που ειναι πιο εφηβηκα και απροσωπα. Αλλα κυριως σημασια εχει η κινηση οποτε μην αγχωνεσαι.
Μπορεις να κλεισεις ενα τραπεζι και να πατε οι 2 σας για φαγητο και να την υποδεχτεις με ενα λουλουδι και στην πορεια της δινεις το δωρο. Ή μπορεις να κλεισεις τραπεζι και να της φερεις μια τουρτα με κερακια εκπληξη
Scroll to top icon