ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2018 | 20:10

???

εχω μια ομορφη σχεση εδω και δυο χρονια . ειναι απο αυτες τις σχεσεις π λεμε οτι συμβαινουν μια φορα στη ζωη και δε προκειται να μας ξανα συμβουν ποτε. αυτες π βλεπουμε στο σινεμα και λεμε μακαρι να υπαρξουμε τοσο τυχερες και να βρουμε εναν τετοιο ανθρωπο .....ολα καλα....αλλα,...στο ερωτικο κομματι δε ειναι το ηφαιστειο π λεμε νιωθω οτι το κανω απλα για να τ κανω νιωθω ελαχιστα πραγματα σ αυτο το κομματι δε νιωθω ανατριχιλα δε νιωθω να σ καιγεται ολο τ κορμι απο ποθο δε νιωθω σχεδον τιποτα πιο πολυ θελω να με παρει αγκαλια να κοιμηθουμε παρα να κανουμε κατι το ερωτικο . αλλα δε ειναι αυτο που με ενοχλει ( αν και αναρωτιεμαι αφου τ πιστευω οτι βρηκα τον ανθρωπο μ ειιναι δυνατον να ειναι αυτο σημαντικο κομματι να αναρωτιεσαι αν ειναι τελικα αυτο που ψαχνεις?) το τελευταιο διαστημα εχουν συμβει πολλες αλλαγες στη ζωη μ και σκεφτομαι οτι θελω να μεινω μονη μ εχω αρχισει και νιωθω οτι χανω τον ευατο μ δε ξερω που παταω και που βρισκομαι ενω ηξερα τι ηθελα τωρα παλι νιωθω στα χαμενα .. αλλα δε θελω να τον χασω . τελικα οταν μας συμβαινει κατι καλο μονη μας το καταστρεφουμε ? εχουμε μαθει στην απελπισια και στη θλιψη τοσο πολυ που δε μπορουμε να δεχτουμε κατι ομορφο που μας συμβαινει?? πως επιτελους θα βαλω τα πραγματα σε μια σειρα?? θα ταν πιο συνετο να χωρισω ?? για να βρω τον ευατο μ? θελω τ γνωμη σας!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Eρωτική σχέση άνευ πόθου και ικανοποίησης δεν μακροημερεύει (ή αν μακροημερεύει μακροημερεύει τελείως συμβατικά και κάποια στιγμή θα του το "κοπανίσεις" σε καυγά).Από την άλλη η ερωτική επικοινωνία δεν είναι κάτι που "μαγικά" συμβαίνει. Θέλει μια κάποια τέχνη και μια κάποια διάθεση πειραματισμού. Προσπαθήστε λίγο. (Εκείνος το ξέρει ή έχει μεσάνυχτα;)Τέλος. Γιατί υφίσταται η αντίληψη ότι δεν έχει σημασία η ερωτική ικανοποίηση αρκεί να βρεις τον πολύ καλό άνθρωπο; Τον πολύ καλό άνθρωπο με τον οποίο δεν τα βρίσκουμε ερωτικά μπορούμε να τον έχουμε φίλο. Δεν χρειάζεται να τον παντρευτούμε κιόλας και να τον κάνουμε σύντροφο ζωής. Το ανάποδο δυστυχώς δεν γίνεται.
Συμφωνώ απόλυτα. Επίσης το γεγονός οτι θέλει να μείνει μόνη της τα λέει όλα. Κι εγώ πέρασα φάσεις που δεν είχα ερωτική διάθεση (εγκυμοσύνες, οικονομικά, μετανάστευση)αλλά να χωρισω από τον άντρα μου ούτε που μου πέρασε από το μυαλό.
Πες τα Χρυσόστομη! Έλεος πια με αυτό τον ''τεχνητό'' διαχωρισμό ''καλού συντρόφου'' και ''καλού εραστή'', όπου ο ένας δεν μπορεί να ''παντρευτεί'' με τον άλλο... Επί της ουσίας: φοβάμαι ότι ενίοτε υπάρχει έλλειψη πειραματισμού και επικοινωνίας: όταν δε λέω τι ''θέλω'' και το μου ''αρέσει'', δεν επικοινωνώ. Και εκεί χάνονται όλα...
Scroll to top icon